Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Det viktigste jeg har lært som student

Etter å ha fullført bachelor i animasjon og digital kunst, og snart årsstudium i VR og AR, vil jeg i dag skrive om noen av de viktigste tingene jeg har lært i løpet av studenttilværelsen.

Hvorfor jeg ble forelsket i Hamar

I snart fire år har jeg studert ved studiested Hamar ved Høgskolen i Innlandet. For meg har dette vært en fantastisk tid, og her deler jeg noen gode grunner til at studentlivet har blitt så bra. 

En spillstudents hjemmekontor

Som student ved Spillskolen har vi ikke alltid det samme opplegget som de andre studiene. Det gjelder også nå når de aller fleste er hjemme og borte fra klasserommene. 

Fem grunner til å studere barnevern

Søknadsfristen for høyere utdanning nærmer seg. I dette innlegget gir jeg fem gode grunner til å velge bachelor i barnevern slik jeg gjorde. 

Ut i praksis!

Hva skal man gjøre etter fullført utdanning? Et av alternativene kan være å ta en praksisperiode i utlandet, noe Mathilde nå vurderer. 

Framtidens meg og min drømmejobb!

Hva er min drømmejobb? Hva kjennetegner framtidens lærere? Eller rett og slett, hvordan er jeg som lærer når jeg forhåpentligvis går ut i jobb om tre år. Dette skal jeg prøve å svare på i dette innlegget.

Dette lurer folk på om barnevern

Har dere mange forelesninger, er det mulig å jobbe ved siden av studiet og hvordan er klassemiljøet? Dette er noen av de mange spørsmålene jeg ofte får om det å studere barnevern. Disse og flere andre spørsmål skal jeg svare på i dagens innlegg. 

Mitt praksisprosjekt!

I det første semesteret ble vi lært alt fra avansert koding til asset-making, som vi kaller det for VR og AR. I det andre semesteret står profesjonell praksis for tur. Vi har fått tildelt prosjekter og er kommet godt i gang med arbeidet.

De mest stilte spørsmålene på utdanningsmessene

De siste ukene har jeg fått mange spørsmål om spillstudiene ved Høgskolen i Innlandet under utdanningsmessene i Lillestrøm, Trondheim og Oslo. Svarene på de mest stilte spørsmålene jeg har fått får du her.

Veien etter barnevernsutdanningen

Jeg blir ofte spurt om hva jeg skal jobbe med. Det er et spørsmål som normalt kommer med i det man påbegynner et studie. Folk er nysgjerrige, vil høre og lære. Men hva kan man egentlig jobbe med som barnevernspedagog?

Å gjøre noe for andre gjør noe med deg

For noen år siden fikk jeg oppleve hvor vanskelig livet kunne være. Samme år fikk jeg også oppleve hvordan det kunne føles litt lettere. Både for meg selv, og for andre. Med dagens innlegg ønsker jeg å formidle viktigheten av å se og hjelpe andre og eget utbytte av frivillig arbeid. 

Mitt siste semester med VR og AR!

Endelig er jeg tilbake på skolebenken i et nytt semester, noe som også blir det siste semesteret i årsstudiumet jeg går i VR og AR. I dette blogginnlegget tenkte jeg å oppsummere litt om hvordan det første semesteret har gått, og hvordan dette neste semesteret vil bli.