Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Treningsmuligheter på Rena

Selv om Rena er et lite studiested, er det fortsatt mange aktiviteter du kan gjøre for å holde deg i fysisk aktivitet enten alene eller i grupper. Her kan du lese om noen av dem. 

Derfor bør du velge Hamar som studiested

Før jeg bestemte meg for å søke på studier for et drøyt år siden så hadde jeg aldri tenkt på å flytte til Innlandet for å bo i Hamar. Nå har jeg fullført et skoleår i Hamar og er så glad for at jeg endte opp akkurat her. 

Slik var mitt førsteinntrykk av HINN

Det er snart tre år siden jeg begynte på studiested Elverum, men de første ukene husker jeg faktisk ganske godt. I dagens innlegg får du svar på hvordan det var å starte med studier her. 

Veien videre etter TV-skolen

Tre år på TV-skolen er snart over, og veien videre etter fullført bachelor er rett rundt hjørnet. Hvilke erfaringer tar jeg med meg inn i arbeidslivet? Det og hvilke muligheter min bachelor har gitt meg får du svaret på her.  

Det sosiale på de små studiestedene

Høgskolen i Innlandet består av 6 studiesteder. Hamar, Lillehammer og Elverum er de største, mens Rena, Evenstad og Blæstad er en del mindre. Så hvordan er det sosiale på de små studiestedene?

Praksis på barnevern

Til høsten skal jeg ut i en fire måneder lang praksisperiode. Hvordan vi får praksisplass og hva jeg skal gjøre får du svaret på i dette innlegget. 

Det viktigste jeg har lært som student

Snart er mitt tredje og siste år ved HINN fullført, og etter disse årene som student har jeg lært utrolig mye. I dag vil jeg skrive om noen av de viktigste tingene jeg har lært i løpet av studenttiden min. 

Du er ikke alene

Denne uken kom tallene fra tilleggsundersøkelsen til Studentenes helse- og trivselsundersøkelse. Det gjør så vondt å se at halvparten av landets studenter sliter med ensomhet. Det svir i mitt studentpolitiske hjerte.

Favorittproduksjoner på TV-skolen

På TV-skolen får vi muligheten til å teste mange ulike typer produksjoner. De siste tre årene har jeg fått være med på både enkamera og flerkamera-prosjekter.