Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Tips til hva du kan fylle tiden med

Det er lange uker i vente for oss studenter preget av uvitenhet, ensomhet og kanskje litt frykt. Derfor ønsker jeg å gi deg noen gode tips i møte med den litt nye studenttilværelsen. 

Utveksling på eiendomsmeglerstudiet

Hei! Har du lyst til å dra på utveksling mens du studerer ved Høgskolen i Innlandet? I dette innlegget får du vite mer om hvilke muligheter du har for å reise på utveksling som eiendomsmeglerstudent på Rena, og lese om hvordan det er å være på utveksling i Brisbane. 

Ut i praksis!

Hva skal man gjøre etter fullført utdanning? Et av alternativene kan være å ta en praksisperiode i utlandet, noe Mathilde nå vurderer. 

Fra juss til skogbruk

God dag! Mitt navn er Simen Nævestad. Jeg er 21 år og studerer Bachelor i skogbruk ved Høgskolen i Innlandet. I fjor høst ble jeg studentambassadør, og dette er mitt første blogginnlegg. Fremover skal jeg med jevne mellomrom gi deg et innblikk i studenthverdagen på studiested Evenstad.

Erfaringer fra praksis

Nå er flerkamera ferdig med sin praksisperiode. Her kan du lese mer om mine tanker og erfaringer etter gjennomført praksis hos TV2. 

Fem gode grunner til å studere i Lillehammer

Høgskolen Innlandet har seks studiesteder; Lillehammer, Hamar, Evenstad, Rena, Elverum og Blæstad. Hvert sted har sine særegenheter, og felles for dem er at de ligger i Innlandet. Men hvorfor skulle du vurdere å studere her? Jeg gir deg mine beste grunner til å velge Lillehammer. 

Myter om å være student

Mange er snart på vei inn i studentlivet, og jeg tenkte i dag å oppklare noen myter dere kanskje har hørt eller lest om studenttilværelsen. 

Tur til Hamra forsøksgård

Hei alle sammen. Nå har jeg og flere av mine medstudenter på Blæstad vært på DeLaval sin forsøksgård, Hamra. I dagens blogginnlegg vil jeg skrive om hva vi har gjort, sett og lært i løpet av disse tre dagene i Sverige.

Framtidens meg og min drømmejobb!

Hva er min drømmejobb? Hva kjennetegner framtidens lærere? Eller rett og slett, hvordan er jeg som lærer når jeg forhåpentligvis går ut i jobb om tre år. Dette skal jeg prøve å svare på i dette innlegget.

Dette lurer folk på om barnevern

Har dere mange forelesninger, er det mulig å jobbe ved siden av studiet og hvordan er klassemiljøet? Dette er noen av de mange spørsmålene jeg ofte får om det å studere barnevern. Disse og flere andre spørsmål skal jeg svare på i dagens innlegg. 

Vil du hjelpe oss å bli bedre?