Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Det sosiale på de små studiestedene

Høgskolen i Innlandet består av 6 studiesteder. Hamar, Lillehammer og Elverum er de største, mens Rena, Evenstad og Blæstad er en del mindre. Så hvordan er det sosiale på de små studiestedene?

Det viktigste jeg har lært som student

Snart er mitt tredje og siste år ved HINN fullført, og etter disse årene som student har jeg lært utrolig mye. I dag vil jeg skrive om noen av de viktigste tingene jeg har lært i løpet av studenttiden min. 

Favorittproduksjoner på TV-skolen

På TV-skolen får vi muligheten til å teste mange ulike typer produksjoner. De siste tre årene har jeg fått være med på både enkamera og flerkamera-prosjekter.

Tips til fremtidige studenter på Rena

Søknadsfristen for høyere utdanning er nå passert, så jeg tenkte at jeg kunne gi dere som har søkt dere til Rena, og spesielt samme studium som meg litt tips og informasjon om hva man kan forvente første semesteret.

Korleis få eit kollektiv til å fungere

 Å flytte og bu i kollektiv er sosialt, lærerikt og ofte den billegaste måten å bu for oss studentar. Her kan du lese om nokre ting som er viktige tenkje på før ein flyttar inn.

Rollespill i undervisning

Rollespill er en viktig del av undervisningen på barnevern. Men hvordan er det i praksis? Her kan du som kommende barnevernstudent lese mer om hva som venter deg og min opplevelse av det. 

Studievalg - kommer jeg inn på det jeg ønsker?

Søknadsfristen for høyere utdanning er passert. Er du bekymret for om du kommer inn og hvordan studenttilværelsen vil bli? I dette innlegget kan du lese om mine erfaringer fra tiden før og etter studiestart.

Ny student til høsten?

Etter snart seks år som student har jeg gjort meg mange nyttige erfaringer som jeg ønsker å dele. Her får du noen tips jeg håper kan være til hjelp når du starter på din utdanning.

Bomulighetene på Rena

Etter at man har kommet inn på et studium er bosted noe av det første man tenker på. Men hvilke bomuligheter er det på Rena? Det får du svaret på i dette innlegget.  

Hvordan er det å bo alene?

Helt siden jeg flyttet til Lillehammer høsten 2019 har jeg bodd alene. Her deler jeg mine erfaringer og gir deg noen tips slik at du kanskje kan føle deg litt mindre alene som aleneboende.