Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Slik fikk jeg relevant sommerjobb

Som student kan det være lurt å bruke sommerferien til å få arbeidserfaring. Hvordan jeg endte opp med å få min drømmestilling kan dere lese om i dette innlegget. 

Slik ble jeg tatt imot på TV-skolen

Det er nesten tre år siden jeg satte ned foten på TV-skolen for første gang. Nå har jeg en liten uke igjen, før jeg drar ut i arbeidslivet. I dette innlegget skal vi mimre litt tilbake til 2018! 

Pakketips til studiestart

Snart er dette semesteret over, og vi har en lang og god sommerferie foran oss. Til høsten starter et nytt semester. Mange skal starte å studere for første gang, hva kan være lurt å pakke?

Studieteknikkene som har fungert for meg

Som student kan det være vanskelig å finne studieteknikker som fungerer optimalt. Men hvilke har jeg gode erfaringer med? Det får du svaret på i dette innlegget. 

Hva er et arbeidskrav?

Visste du at studiene ved HINN ofte har arbeidskrav? På lærerstudiene har vi gjerne flere arbeidskrav i fagene våre hvert semester. Hvordan jeg jobber med arbeidskravene og hva de innebærer kan du lese om i dagens blogginnlegg. 

Derfor vil jeg studere psykologi

De fleste forbinder psykologistudier med å bli psykolog. Jeg ser på det som en allsidig utdannelse som kan brukes til mye. Hvordan erfaringer fra mitt eget liv har ført meg mot psykologistudier kan du lese om her.

Derfor bør du velge Hamar som studiested

Før jeg bestemte meg for å søke på studier for et drøyt år siden så hadde jeg aldri tenkt på å flytte til Innlandet for å bo i Hamar. Nå har jeg fullført et skoleår i Hamar og er så glad for at jeg endte opp akkurat her. 

Det sosiale på de små studiestedene

Høgskolen i Innlandet består av 6 studiesteder. Hamar, Lillehammer og Elverum er de største, mens Rena, Evenstad og Blæstad er en del mindre. Så hvordan er det sosiale på de små studiestedene?

Det viktigste jeg har lært som student

Snart er mitt tredje og siste år ved HINN fullført, og etter disse årene som student har jeg lært utrolig mye. I dag vil jeg skrive om noen av de viktigste tingene jeg har lært i løpet av studenttiden min.