Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Mappeeksamen er min favoritt!

Mange av oss er i disse dager i eksamensmodus. Personlig er jeg veldig glad i mappeeksamen. Hvorfor får du svar på her. 

Juridisk kompetanse i barnevernet

Juridisk kompetanse er essensielt i barnevernfaglig arbeid. Men hvorfor er dette viktig? Svaret får du i dette innlegget, der jeg gir en oppsummering av emnet og deler min erfaring med juss. 

Stress senere for en bedre eksamen

Hei! Jeg heter John-Are, og er nå inne i min første eksamensperiode ved HINN. Eksamensstress er noe mange føler på i disse dager. Hvordan vi som studenter kan håndtere dette er tema for dagens blogginnlegg. 

Slik er eksamen på eiendomsmeglerstudiet

Det er snart jul, men før vi studenter tar en etterlengtet juleferie må vi først gjennom eksamensperioden. I dette innlegget kommer jeg til å fortelle dere hvordan eksamen er på eiendomsmeglerstudiet, men også komme med et par eksamenstips. 

Syk før eksamen i koronatiden

Å bli syk før eksamen kan skje alle studenter, og med covid-19 hengende over oss må vi også tenke på smittevern. I dette blogginnlegget skal jeg fortelle om hvordan det var å måtte teste seg for korona.

Min første muntlige eksamen

Vårt først emne dette semesteret er over, og eksamen er fullført. I dette innlegget forklarer jeg hvordan muntlig eksamen var lagt opp, forteller om mine erfaringer med denne eksamensformen og deler noen tips til deg som skal gjennom det samme. 

Slik finner du pensum og mye mer på biblioteket

På så godt som hvert studium er det en del bøker på pensumlista. Men må alle av dem kjøpes? I dette innlegget gir jeg deg flere gode tips som sparer deg både tid og penger. Nøkkelordet er biblioteket.

Unngå ZOOM-out av studiet

Covid-19 betyr en ny form for undervisning både for studenter og våre forelesere. Forelesninger på Zoom er på mange måter den nye hverdagen, men hvordan tilpasser vi oss denne undervisningsformen? 

Eksamensperioden på grunnskolelærerutdanningen

I dag er det to uker til min første av totalt to eksamener før sommerferien. Når man går grunnskolelærerutdanning for 5-10. trinn har man ofte to fag, med egne eksamener. I dette blogginnlegget skal jeg fortelle om eksamensperioden min.

Mitt første år som student

Eksamensperioden er godt i gang for mange, men for meg er den allerede over. Jeg er et år nærmere drømmen om å bli barnevernspedagog. I dagens innlegg oppsummerer jeg eksamensperioden og mitt første år som student. 

Fem tips til deg som studerer hjemmefra

Hjemmeeksamen krever en annen arbeidsmetode enn forberedelse og gjennomføring av skoleeksamen. Denne våren tror jeg det er spesielt viktig å tenke litt over det. Det er opp til hver enkelt å finne ut av hvordan man studerer best, men jeg tror det er noen generelle faktorer som kan være gunstig for alle.