Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Mitt førsteinntrykk av Hamar og Spillskolen

Jeg har nå levert min første eksamen, og første semester på animasjon og digital kunst begynner å gå mot slutten. De siste fire månedene har gitt meg et godt innblikk i hva jeg har begitt meg ut på med å starte med studier på Spillskolen. 

Mappeeksamen er min favoritt!

Mange av oss er i disse dager i eksamensmodus. Personlig er jeg veldig glad i mappeeksamen. Hvorfor får du svar på i dagens innlegg om eksamensforberedelser.  

Opptakskrav på lærerstudiet

Hva må egentlig til for å komme inn lærerstudiene ved Høgskolen i Innlandet? I dette blogginnlegget får du vite litt om opptakskravene for grunnskolelærerutdanningen for 5-10 trinn. Jeg vil også fortelle litt om mine tanker da jeg skulle nå disse kravene.

Studentstyrt undervisning blir digital

Et av arbeidskravene vi møter på  grunnskolelærerutdanning for 5-10 trinn og tar faget mat og helse er at man skal ha studentstyrt undervisning. I vårt tilfelle ble det hektisk da vi fikk beskjed om at det måtte gjøres digitalt dagen før. Hvordan det gikk kan du lese om i dagens blogginnlegg. 

Slik trener du rimelig hjemmefra og i naturen

Å begynne igjen med hjemmetrening har dessverre igjen blitt aktuelt for mange. Men må dette føre til ekstra kostnader? Ikke nødvendigvis! I dette innlegget vil jeg vise noen eksempler på rimelig og lett tilgjengelig treningsutstyr. 

Mitt inntrykk av emnet mat og helse

Nå er jeg cirka halvveis i mat og helse, og jeg tenkte i dag å dele mine tanker om dette emnet. Det som også er rart å tenke på er at til jul er jeg halvveis i utdanningsløpet mot å bli  grunnskolelærer for 5-10 trinn. Tida flyr altså!

Slik finner du pensum og mye mer på biblioteket

På så godt som hvert studium er det en del bøker på pensumlista. Men må alle av dem kjøpes? I dette innlegget gir jeg deg flere gode tips som sparer deg både tid og penger. Nøkkelordet er biblioteket.

Veien videre

Etter fire år som student på Hamar har jeg nå hatt min siste eksamen ved Høgskolen i Innlandet. Men hva jeg nå i vente i arbeidslivet? I dag retter jeg blikket mot tiden etter studiene, og skriver om mine fremtidsplaner. 

Hvordan blir fadderuka?

Mange har vært usikre på om det blir en fadderuke. Hvordan blir den og hva vil skje? Digitalt eller fysisk? Blir det fest? Som fadderleder gir jeg deg her noen svar. 

Året som har gått

Det føles som om jeg begynte i går, men tenk det, jeg er snart ferdig med mitt andre år som student på grunnskolelærerutdanningen for 5-10 trinn. Her oppsummerer jeg året og tanker om det hvordan året har vært.