Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

I år møtes vi digitalt

Har du spørsmål om studietilbudet eller om studentlivet ved HINN? Da kan du spørre meg og de andre studentambassadørene på årets digitale utdanningsmesser.

Slik lærar eg best

Nytt år og nytt semester betyr nytt pensum som skal lærast. Å legge ein plan for studiekvardagen er eit godt verktøy for å minske stress, og ha meir kontroll mot eksamen. 

 

 

Mappeeksamen er min favoritt!

Mange av oss er i disse dager i eksamensmodus. Personlig er jeg veldig glad i mappeeksamen. Hvorfor får du svar på her. 

Slik er det å studere agronomi

Mange lurar kanskje på korleis det er å flytte til ein ny stad, treffe nye folk og byrje å studere. Her kan du lese om korleis eg opplevde å flytte til Hamar og studere agronomi på Blæstad. 

Lidenskap blir til utdanning

Hei! Eg heiter Karina og er ein av dei nye studentbloggarane for Høgskolen i Innlandet. I dette innlegget blir du meir kjend med meg og mitt studieval.

Slik trener du rimelig hjemmefra og i naturen

Å begynne igjen med hjemmetrening har dessverre igjen blitt aktuelt for mange. Men må dette føre til ekstra kostnader? Ikke nødvendigvis! I dette innlegget vil jeg vise noen eksempler på rimelig og lett tilgjengelig treningsutstyr. 

Slik finner du pensum og mye mer på biblioteket

På så godt som hvert studium er det en del bøker på pensumlista. Men må alle av dem kjøpes? I dette innlegget gir jeg deg flere gode tips som sparer deg både tid og penger. Nøkkelordet er biblioteket.

Hvordan blir fadderuka?

Mange har vært usikre på om det blir en fadderuke. Hvordan blir den og hva vil skje? Digitalt eller fysisk? Blir det fest? Som fadderleder gir jeg deg her noen svar. 

Tur til Hamra forsøksgård

Hei alle sammen. Nå har jeg og flere av mine medstudenter på Blæstad vært på DeLaval sin forsøksgård, Hamra. I dagens blogginnlegg vil jeg skrive om hva vi har gjort, sett og lært i løpet av disse tre dagene i Sverige.

Fem kvaliteter for å knytte bånd som student

Å begynne på høyere utdanning kan være en tøff overgang for mange, både faglig og sosialt. Det sosiale er særs viktig for å skape trygghet i og utenfor forelesningssalen. Hvordan knytter man nye bånd som student, slik at man oppnår dette? Her er kvaliteter jeg mener er viktige for å finne seg nye venner.

Mine forventninger til et nytt semester

God onsdag. Eivind fra studiested Blæstad her igjen. Nå er jeg godt i gang med andre semester på Bachelor i agronomi. I dette innlegget vil jeg oppsummere det første semesteret, og se hva jeg har i vente utover våren. 

Vil du hjelpe oss å bli bedre?