Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Derfor bør du velge folkehelse

Det finnes mange gode grunner til å gjøre som meg, nemlig studere master i folkehelsevitenskap. Hvorfor du bør gjøre som meg kan du lese om i dette blogginnlegget.

Veien min videre

Bachelorgraden er forhåpentligvis snart i boks, men hva har jeg nå i vente? Det får du svaret på i dette blogginnlegget, som kanskje er mitt aller siste.

 

Slik var mitt førsteinntrykk av HINN

Det er snart tre år siden jeg begynte på studiested Elverum, men de første ukene husker jeg faktisk ganske godt. I dagens innlegg får du svar på hvordan det var å starte med studier her. 

Kosthold som gir energi

Et sunt kosthold er svært viktig for energibalansen og for at hjernen skal fungere optimalt, noe som er avgjørende for oss studenter. Hvordan jeg som student implementerer Helsedirektoratets kostråd i hverdagen kan du lese om her.

Slik var det for meg å søke studier i Norge

Noen år etter at jeg erfarte hvordan det var å være universitetsstudent i Romania og Ungarn, bestemte jeg meg å søke utdanning i Norge. Denne avgjørelsen kommer jeg aldri til å angre på.

Det er DITT studievalg

Hva er viktig for deg når du skal velge studier til høsten? I dette innlegget gir jeg deg et innblikk i mine tanker om studievalg, samt en oversikt over faktorer jeg mener ikke bør få påvirke valget ditt.