Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Matutstilling med mat fra naturen

Endelig er skoleåret i gang! Jeg har begynt på mitt semester med mat og helse på Elverum som er en del av grunnskolelærerutdanning 5-10. I dette blogginnlegget skal jeg fortelle dere om matutstillingen vi hadde forrige torsdag.

En etterlengtet studiestart

Etter seks måneder med studier hjemmefra og ferie er jeg nå endelig tilbake på høgskolen. En telttur til Trysil med mine medstudenter er tema for mitt første blogginnlegg for semesteret. 

Hvordan blir fadderuka?

Mange har vært usikre på om det blir en fadderuke. Hvordan blir den og hva vil skje? Digitalt eller fysisk? Blir det fest? Som fadderleder gir jeg deg her noen svar. 

Semesteret jeg aldri vil glemme

Vårsemesteret 2020 har på mange måter vært et virtuelt semester. I dag ser jeg litt tilbake på hvordan de siste månedene har vært, og frem mot sommerferien som er rett rundt hjørnet. 

Ting du kanskje lurer på før du starter på folkehelsearbeid

Da jeg søkte studieplass tilbake i 2018 hadde jeg mange spørsmål knyttet til det å bli student. Svarene på mange av disse spørsmålene vil jeg fokusere på i dag, da mange av dem fortsatt er gjeldende for studenter som i dag er i samme situasjon som jeg var. 

Noen tips til deg som skal studere i Elverum

Hvor er det lurt å bo i Elverum, og hva kan man gjøre på fritiden? På utdanningsmessene jeg har deltatt på i løpet av vinteren var det mange av dere som lurte på dette. I dagens innlegg kan du få svar på disse og flere andre spørsmål. 

Mat og helse som del av lærerutdanningen

Å lage mat er noe jeg setter stor pris på. Men hvorfor valgte jeg mat og helse som del av studieløpet mitt, og hvilke forventninger har jeg? Det er noen av spørsmålene jeg prøver å svare på i dette blogginnlegget. 

Slik er Elverum som studentby

Høgskolen i Innlandet har seks studiesteder og alle er plassert i relativt mindre byer/tettsteder. Men hvordan er det å studere og i Elverum? Her kan du lese om hva jeg liker best med å bo her.

Når epidemiologien blir mer enn et skoleemne

I januar begynte vi med et av de vanskeligste emnene på bachelor i folkehelsearbeid. Da var det kanskje ingen som trodde at vi innen kort tid ville få erfare et samfunn preget av smittsomme sykdommer og smitteverntiltak. 

Praksis hos frisklivssentralen

Før koronaviruset midlertidig endret vår studenttilværelse gjennomførte jeg en kort praksis i Åmot kommune. I dagens blogginnlegg oppsummerer jeg dagene jeg hadde i observasjonspraksis. 

Fem kvaliteter for å knytte bånd som student

Å begynne på høyere utdanning kan være en tøff overgang for mange, både faglig og sosialt. Det sosiale er særs viktig for å skape trygghet i og utenfor forelesningssalen. Hvordan knytter man nye bånd som student, slik at man oppnår dette? Her er kvaliteter jeg mener er viktige for å finne seg nye venner.