Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Slik fikk jeg relevant sommerjobb

Som student kan det være lurt å bruke sommerferien til å få arbeidserfaring. Hvordan jeg endte opp med å få min drømmestilling kan dere lese om i dette innlegget. 

Slik ble jeg tatt imot på TV-skolen

Det er nesten tre år siden jeg satte ned foten på TV-skolen for første gang. Nå har jeg en liten uke igjen, før jeg drar ut i arbeidslivet. I dette innlegget skal vi mimre litt tilbake til 2018! 

Derfor vil jeg studere psykologi

De fleste forbinder psykologistudier med å bli psykolog. Jeg ser på det som en allsidig utdannelse som kan brukes til mye. Hvordan erfaringer fra mitt eget liv har ført meg mot psykologistudier kan du lese om her.

Veien videre etter TV-skolen

Tre år på TV-skolen er snart over, og veien videre etter fullført bachelor er rett rundt hjørnet. Hvilke erfaringer tar jeg med meg inn i arbeidslivet? Det og hvilke muligheter min bachelor har gitt meg får du svaret på her.  

Praksis på barnevern

Til høsten skal jeg ut i en fire måneder lang praksisperiode. Hvordan vi får praksisplass og hva jeg skal gjøre får du svaret på i dette innlegget. 

Favorittproduksjoner på TV-skolen

På TV-skolen får vi muligheten til å teste mange ulike typer produksjoner. De siste tre årene har jeg fått være med på både enkamera og flerkamera-prosjekter.

Rollespill i undervisning

Rollespill er en viktig del av undervisningen på barnevern. Men hvordan er det i praksis? Her kan du som kommende barnevernstudent lese mer om hva som venter deg og min opplevelse av det. 

Studievalg - kommer jeg inn på det jeg ønsker?

Søknadsfristen for høyere utdanning er passert. Er du bekymret for om du kommer inn og hvordan studenttilværelsen vil bli? I dette innlegget kan du lese om mine erfaringer fra tiden før og etter studiestart.

Ny student til høsten?

Etter snart seks år som student har jeg gjort meg mange nyttige erfaringer som jeg ønsker å dele. Her får du noen tips jeg håper kan være til hjelp når du starter på din utdanning.