Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Framtidas arbeidsliv

Kva kan ein bli når ein studerar agronomi? Dette spørsmålet får eg ofte av familie, venar og folk som vil byrje å studera. Arbeidsmarknad har mykje å seie for studievalet til mange. 

I år møtes vi digitalt

Har du spørsmål om studietilbudet eller om studentlivet ved HINN? Da kan du spørre meg og de andre studentambassadørene på årets digitale utdanningsmesser.

Slik lærar eg best

Nytt år og nytt semester betyr nytt pensum som skal lærast. Å legge ein plan for studiekvardagen er eit godt verktøy for å minske stress, og ha meir kontroll mot eksamen. 

 

 

Slik er det å studere agronomi

Mange lurar kanskje på korleis det er å flytte til ein ny stad, treffe nye folk og byrje å studere. Her kan du lese om korleis eg opplevde å flytte til Hamar og studere agronomi på Blæstad. 

Lidenskap blir til utdanning

Hei! Eg heiter Karina og er ein av dei nye studentbloggarane for Høgskolen i Innlandet. I dette innlegget blir du meir kjend med meg og mitt studieval.

Fordelen med å se teorien i praksis

Både skogbruk og utmarksforvaltning er studier som preges av teori. Derimot kan man på mange måter se hvordan teorien fungerer i praksis bare ved å gå ut døra. På Evenstad har vi en god blanding av både praktisk og teoretisk undervisning, som ofte gjør litt tørr teori lett å forstå. 

Tur til Hamra forsøksgård

Hei alle sammen. Nå har jeg og flere av mine medstudenter på Blæstad vært på DeLaval sin forsøksgård, Hamra. I dagens blogginnlegg vil jeg skrive om hva vi har gjort, sett og lært i løpet av disse tre dagene i Sverige.

Min veg fra rakkerunge til student på Blæstad

I mange år var jeg helt sikker på at jeg aldri ville ta høyere utdanning, men til slutt gjorde jeg et retningsvalg. I dette innlegget går jeg litt dypere inn og forklarer om min berg- og dalbane fra liten rakkerunge og energibombe, til student. 

 

Ny studentblogger fra Blæstad

Mårn! Eivind her. Jeg er 21 år og går første året på Bachelor i agronomi på ved Høgskolen i Innlandet. Her skal jeg blogge litt om meg sjøl og livet som student. 

Vil du hjelpe oss å bli bedre?

Vil du hjelpe oss?

Vi vil bli bedre. Høsten 2021 lanseres inn.no på ny nettløsning. Vi setter pris på om du hjelper oss ved å svare på en kort spørreundersøkelse.

Du kan lese mer her.

Ønsker du å delta?