Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Mine beste råd til rykende ferske studenter

Høyere utdanning har vist seg å være mye mer givende enn jeg hadde forestilt meg. På hvilken måte og hva jeg selv ville satt pris på å vite da jeg for snart et år siden startet å studere kan du lese her. 

Hva er et arbeidskrav?

Visste du at studiene ved HINN ofte har arbeidskrav? På lærerstudiene har vi gjerne flere arbeidskrav i fagene våre hvert semester. Hvordan jeg jobber med arbeidskravene og hva de innebærer kan du lese om i dagens blogginnlegg. 

Derfor vil jeg studere psykologi

De fleste forbinder psykologistudier med å bli psykolog. Jeg ser på det som en allsidig utdannelse som kan brukes til mye. Hvordan erfaringer fra mitt eget liv har ført meg mot psykologistudier kan du lese om her.

Min drømmejobb etter fullførte lærerstudier

Dagens blogg handler om drømmejobben. Visste du at når du utdanner deg som lærer, så må du ikke ha den typiske lærerjobben på en skole? Det finnes nemlig utrolig mange muligheter. 

Studievalg - kommer jeg inn på det jeg ønsker?

Søknadsfristen for høyere utdanning er passert. Er du bekymret for om du kommer inn og hvordan studenttilværelsen vil bli? I dette innlegget kan du lese om mine erfaringer fra tiden før og etter studiestart.

En vanlig uke på lærerutdanningen

Mange lurer ofte på hvordan en vanlig uke på grunnskolelærerutdanninga for 5-10. trinn ser ut. Det skal jeg i dagens blogg gi dere et innblikk i.

Det er DITT studievalg

Hva er viktig for deg når du skal velge studier til høsten? I dette innlegget gir jeg deg et innblikk i mine tanker om studievalg, samt en oversikt over faktorer jeg mener ikke bør få påvirke valget ditt.

Det viktigste jeg har lært som lærerstudent

Det er mye som skal læres på veien mot å bli grunnskolelærer, både faglig og pedagogisk. Men hva har vært viktigst for meg? Det prøver jeg å gi et svar på i dagens blogginnlegg. 

 

Digital undervisning på lærerstudiet

Å være lærer er en veldig praktisk rettet jobb. Så hvordan er det å student med digital undervisning på grunnskolelærerutdanningen? Hvilken undervisningsform jeg liker best og hvorfor jeg er positiv til digital undervisning skriver jeg om i dag. 

Fem gode grunner til å studere pedagogikk

Å studere pedagogikk har gjort meg til en bedre person. På hvilken måte og hvorfor du bør vurdere å studere det samme som meg for å bli en bedre utgave av deg selv kan du lese om i mitt siste blogginnlegg. 

Økonomiske fordeler ved å bli lærer

Visste du at lærerstudenter blant annet kan få slettet deler av studielånet? Det visste ikke jeg da jeg startet med lærerstudier. Hva jeg tenker om de økonomiske fordelene kan du lese om i dagens blogginnlegg.