Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Mine beste råd til rykende ferske studenter

Høyere utdanning har vist seg å være mye mer givende enn jeg hadde forestilt meg. På hvilken måte og hva jeg selv ville satt pris på å vite da jeg for snart et år siden startet å studere kan du lese her. 

Derfor vil jeg studere psykologi

De fleste forbinder psykologistudier med å bli psykolog. Jeg ser på det som en allsidig utdannelse som kan brukes til mye. Hvordan erfaringer fra mitt eget liv har ført meg mot psykologistudier kan du lese om her.

Studievalg - kommer jeg inn på det jeg ønsker?

Søknadsfristen for høyere utdanning er passert. Er du bekymret for om du kommer inn og hvordan studenttilværelsen vil bli? I dette innlegget kan du lese om mine erfaringer fra tiden før og etter studiestart.

Det er DITT studievalg

Hva er viktig for deg når du skal velge studier til høsten? I dette innlegget gir jeg deg et innblikk i mine tanker om studievalg, samt en oversikt over faktorer jeg mener ikke bør få påvirke valget ditt.

Hva skal jeg bli?

Mange av oss står foran et viktig valg. Det er like før vi kan søke studieplass, noe som vil påvirke livet vårt i minst et år fremover. Hvordan skal jeg prioritere studieønskene? Hva om jeg velger feil eller ikke kommer inn der jeg ønsker? Mine tanker rundt valg av studier er tema for dagens innlegg. 

I år møtes vi digitalt

Har du spørsmål om studietilbudet eller om studentlivet ved HINN? Da kan du spørre meg og de andre studentambassadørene på årets digitale utdanningsmesser.

Juridisk kompetanse i barnevernet

Juridisk kompetanse er essensielt i barnevernfaglig arbeid. Men hvorfor er dette viktig? Svaret får du i dette innlegget, der jeg gir en oppsummering av emnet og deler min erfaring med juss. 

Drømmen om Danmark

Linn fullførte i vår Bachelor i psykologi ved studiested Lillehammer, og studerer nå videre i Danmark. I dette innlegget har hun blogget om målet om å bli psykolog.