Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Produksjon av Gameshow

I august startet vi arbeidet med å lage årets Gameshow som nå er i produksjon. Vi har hatt produksjon av pilot, og skal i gang med syv episoder til uka. Denne gang skriver jeg om hvordan man planlegger et slikt spill, og hvordan vi jobber med å gjøre det engasjerende for publikum.

Praksisplass hos 71 grader Nord

Alle som studerer på TV-skolen skal ha to måneder praksis i løpet av bacheloren. Jeg fikk plass hos Nordisk film tv, og var med på tur med 71 grader nord! 

Kortdokumentar om Baklia Stall & Gårdsbarnehage

Miljøportrettet 2020 er den største enkameraproduksjonen i løpet av høstsemesteret i andreklasse på TV-skolen. Hvordan vi har og skal jobbe med dette prosjektet under covid-19 er tema for dagens blogginnlegg. 

Debatten 2020

Vi er endelig tilbake på skolen og hverdagen er nesten som normal igjen, sett bort fra smittevernreglene. Jeg har begynt på mitt tredje og siste år på TV-skolen, og vi er godt i gang med Debatten som arrangeres denne uka. Tema er «rasisme i Norge».

TV-skolens første TV-festival

26.-28. august arrangerte studenter og lærere ved TV-skolen sin aller første TV-festival i Kulturhuset Banken i Lillehammer. Her får du et lite innblikk i hva som skjedde. 

Veien videre

Etter fire år som student på Hamar har jeg nå hatt min siste eksamen ved Høgskolen i Innlandet. Men hva jeg nå i vente i arbeidslivet? I dag retter jeg blikket mot tiden etter studiene, og skriver om mine fremtidsplaner. 

Ny blogger fra TV-skolen

Hei! Mitt navn er Veronica, og dette er mitt aller første blogginnlegg her på Studentbloggen. I dag skal skrive litt om hvem jeg er, og veien min til TV-skolen. 

Det viktigste jeg har lært som student

Etter å ha fullført bachelor i animasjon og digital kunst, og snart årsstudium i VR og AR, vil jeg i dag skrive om noen av de viktigste tingene jeg har lært i løpet av studenttilværelsen.

Jeg har søkt meg til TV-skolen – hva skjer nå?

TV-skolen tar imot ca 60 søkere hvert år, fordelt på fem studier. Enkamera regi og -teknikk, TV-ledelse, flerkamera regi og - teknikk. Vanligvis ville vi holdt åpen skole for alle som vil komme og se hvordan vi har det på TV-skolen, men på grunn av dagens situasjon vil jeg istedenfor besvare noen av de vanligste spørsmålene fra søkerne her.