Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Veien videre etter TV-skolen

Tre år på TV-skolen er snart over, og veien videre etter fullført bachelor er rett rundt hjørnet. Hvilke erfaringer tar jeg med meg inn i arbeidslivet? Det og hvilke muligheter min bachelor har gitt meg får du svaret på her.  

Favorittproduksjoner på TV-skolen

På TV-skolen får vi muligheten til å teste mange ulike typer produksjoner. De siste tre årene har jeg fått være med på både enkamera og flerkamera-prosjekter.

Hvorfor søke TV-skolen

Har du tenkt eller vurdert å søke TV-skolen? I dette innlegget forteller jeg om mine tanker før jeg søkte, og hva jeg tenker om det nå som jeg snart har fullført mine studier. 

Slik søker du TV-skolen

Nå nærmer søknadsfristen seg med stormskritt, og kanskje sitter du i dette øyeblikket og skriver på din søknad for å komme inn på TV-skolen? I dag tenkte jeg at jeg skulle veilede deg i arbeidet med din søknad til TV-skolen.

Derfor søkte jeg TV-skolen

Etter tre år på TV-skolen ser jeg tilbake på tiden da jeg søkte TV-utdanning, og hvorfor jeg valgte nettopp TV-skolen ved Høgskolen i Innlandet.

Dette venter i vårsemesteret

Det er lite som minner om vår i Hamar om dagen med Mjøsa som har startet å fryse over og rundt 15 minusgrader hver dag. Men vårsemesteret er godt i gang, og det innebærer blant annet at jeg skal lage mitt aller første spill, noe du kan lese mer om her.  

Et kritisk syn på seksualundervisningen

Å lage en samfunnskritisk dokumentar er noe av det vi skal gjennomføre dette semesteret. Sammen med fire medstudenter på TV-skolen retter vi oppmerksomheten mot seksualundervisningen i Norge. 

Idéutvikling med restriksjoner

Etter at all fysisk undervisning ble lagt om til digitale plattformer har det nå vært enda litt mer annerledes å være student enn i høst. Det er ingen undervisning på TV-skolen, noe som er utfordrende når vi skal lage TV.

I år møtes vi digitalt

Har du spørsmål om studietilbudet eller om studentlivet ved HINN? Da kan du spørre meg og de andre studentambassadørene på årets digitale utdanningsmesser.

Pop og rock-produksjon

Som student på TV-skolen får du muligheten til å gjennomføre mange prosjekter. Nylig fikk jeg lov til å steppe inn som produksjonsleder på andre klasse sin musikkproduksjon med Dagny.