Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Et bra og rart studieår

Da jeg flyttet til Lillehammer i fjor for å starte på barnevern var jeg usikker på hva jeg hadde i vente. Hadde jeg valgt riktig utdanning? Riktig studiested? Hva kunne jeg forvente å sitte igjen med av lærdom etter et år? Jeg har uten tvil utviklet meg som menneske.

En merkelig tid på TV-skolen

Hverdagen tok en brå vending da Norge nærmest ble stengt før påske. Men hva har det å si for studentene på TV-skolen? Og hva skulle vi egentlig gjort uten TV akkurat nå? I dette innlegget skriver jeg om alt som ble veldig annerledes.

Fordelen med å se teorien i praksis

Både skogbruk og utmarksforvaltning er studier som preges av teori. Derimot kan man på mange måter se hvordan teorien fungerer i praksis bare ved å gå ut døra. På Evenstad har vi en god blanding av både praktisk og teoretisk undervisning, som ofte gjør litt tørr teori lett å forstå. 

Dette lurer folk på om eiendomsmegling

Hvordan er jobbmulighetene etter endt utdanning? Er matten vanskelig? Skal jeg velge praksis eller bacheloroppgave? Dette er noen av de vanligste spørsmålene jeg får om det å studere eiendomsmegling. I dette innlegget gir jeg deg svarene på disse og flere andre spørsmål. 

En spillstudents hjemmekontor

Som student ved Spillskolen har vi ikke alltid det samme opplegget som de andre studiene. Det gjelder også nå når de aller fleste er hjemme og borte fra klasserommene. 

Praksis hos frisklivssentralen

Før koronaviruset midlertidig endret vår studenttilværelse gjennomførte jeg en kort praksis i Åmot kommune. I dagens blogginnlegg oppsummerer jeg dagene jeg hadde i observasjonspraksis. 

Erfaringer fra praksis

Nå er flerkamera ferdig med sin praksisperiode. Her kan du lese mer om mine tanker og erfaringer etter gjennomført praksis hos TV2. 

Mitt praksisprosjekt!

I det første semesteret ble vi lært alt fra avansert koding til asset-making, som vi kaller det for VR og AR. I det andre semesteret står profesjonell praksis for tur. Vi har fått tildelt prosjekter og er kommet godt i gang med arbeidet.

Hvilken lærerutdanning skal man velge?

Det er mange valgmuligheter om du ønsker å utdanne deg til lærer ved studiested Hamar. Trine retter oppmerksomheten mot masterutdanningene, og svarer på de vanligste spørsmålene for å hjelpe deg med studievalget. 

Hvilken type lærer skal jeg bli?

Det finnes mange forskjellige typer lærerutdanninger – barnehagelærer, grunnskolelærer og lektor. Men hva er forskjellen på dem, og hvordan bestemmer man seg for hva man skal velge?

Kom INN - dra ut!

Hei! Ønsker du å reise på utveksling mens du studerer ved Høgskolen i Innlandet? I dette innlegget skal jeg skrive litt om hvilke utvekslingsmuligheter du har som lærerstudent på Hamar.

Praksis hos TV2

Flerkamera er halvveis i sin praksisperiode. Sara skriver denne gangen om hvordan det oppleves å være i TV2.