Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Praksis på barnevern

Til høsten skal jeg ut i en fire måneder lang praksisperiode. Hvordan vi får praksisplass og hva jeg skal gjøre får du svaret på i dette innlegget. 

Favorittproduksjoner på TV-skolen

På TV-skolen får vi muligheten til å teste mange ulike typer produksjoner. De siste tre årene har jeg fått være med på både enkamera og flerkamera-prosjekter.

Slik starter du egen bedrift

Jeg begynte å studere organisasjon og ledelse fordi jeg ville lære mer om hvordan jeg best mulig kunne drive en bedrift. Her deler jeg litt om hvordan og hvorfor jeg startet bedriften NAYA.

Praksis hos DnB Eiendom

Etter mye om og men har jeg endelig fullført praksisperioden min. Dagens innlegg handler om hvordan praksisoppholdet mitt var, og hva jeg har lært. 

Praksis i egen bedrift

Hva må til for å få en vellykket praksisperiode? Det reflekterer jeg rundt i dette blogginnlegget der jeg tar et tilbakeblikk på mitt praksisopphold i min egen bedrift, NAYA. 

Mine forventninger til praksis

Jeg ser så utrolig mye fram til høsten som kommer. Jeg får forhåpentligvis arrangere en en fadderuke fylt med flere fysiske arrangementer enn i fjor, men jeg skal også ut i praksis. 

Siste innspurt som eiendomsmeglerstudent

Det siste semesteret er endelig i gang, og jeg teller ned dagene til jeg kan begynne å jobbe som eiendomsmeglerfullmektig. I årets første innlegg forteller jeg mine planer for semesteret, og hvordan covid-19 har påvirket min praksisperiode.

Praksisplass hos 71 grader Nord

Alle som studerer på TV-skolen skal ha to måneder praksis i løpet av bacheloren. Jeg fikk plass hos Nordisk film tv, og var med på tur med 71 grader nord! 

Et bra og rart studieår

Da jeg flyttet til Lillehammer i fjor for å starte på barnevern var jeg usikker på hva jeg hadde i vente. Hadde jeg valgt riktig utdanning? Riktig studiested? Hva kunne jeg forvente å sitte igjen med av lærdom etter et år? Jeg har uten tvil utviklet meg som menneske.

En merkelig tid på TV-skolen

Hverdagen tok en brå vending da Norge nærmest ble stengt før påske. Men hva har det å si for studentene på TV-skolen? Og hva skulle vi egentlig gjort uten TV akkurat nå? I dette innlegget skriver jeg om alt som ble veldig annerledes.