Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Stress senere for en bedre eksamen

Hei! Jeg heter John-Are, og er nå inne i min første eksamensperiode ved HINN. Eksamensstress er noe mange føler på i disse dager. Hvordan vi som studenter kan håndtere dette er tema for dagens blogginnlegg. 

En uke i mitt liv

Hvordan er egentlig hverdagen som student? Drukner man i pensum fra morgen til kveld, eller har man noe fritid? Med dagens innlegg tar jeg dere med på en uke i mitt liv og gir et innblikk i hvordan studentlivet kan være. 

Slik trener du rimelig hjemmefra og i naturen

Å begynne igjen med hjemmetrening har dessverre igjen blitt aktuelt for mange. Men må dette føre til ekstra kostnader? Ikke nødvendigvis! I dette innlegget vil jeg vise noen eksempler på rimelig og lett tilgjengelig treningsutstyr. 

Syk før eksamen i koronatiden

Å bli syk før eksamen kan skje alle studenter, og med covid-19 hengende over oss må vi også tenke på smittevern. I dette blogginnlegget skal jeg fortelle om hvordan det var å måtte teste seg for korona.

Slik har jeg bygget CV under studietiden

I løpet av de siste to årene har jeg hatt mange ulike deltidsjobber ved siden av studiene. I dagens innlegg skriver jeg om hvordan tiden som student har hjulpet meg til å gjøre min CV mer spennende og attraktiv for potensielle arbeidstagere.  

Fem ting jeg er takknemlig for

I en hverdag preget av covid-19 og stress kan det være lett å få litt negative tanker. Jeg tror det er viktig å være litt optimistisk i hverdagen, og i dette innlegget retter jeg oppmerksomheten mot det som er lyst, og kommer med fem ting jeg er takknemlig for.

Hvordan kan vi studenter vise omsorg?

«Spør mer» er tema for Verdensdagen for psykisk helse i år. Men hva betyr det, og hva kan vi som studenter gjøre for å hjelpe hverandre i hverdagen? Det vil jeg skrive om i dagens blogginnlegg. 

Mine planer etter fullført bachelor

 Å starte det siste året på bachelorutdanningen er alltid litt spesiell. Denne er min andre gang for å oppleve dette og i dagens innlegg ønsker jeg å dele med dere mine tanker om veien videre. 

Matutstilling med mat fra naturen

Endelig er skoleåret i gang! Jeg har begynt på mitt semester med mat og helse på Elverum. I dette blogginnlegget skal jeg fortelle dere om matutstillingen vi hadde forrige torsdag.

Fra skygge til solskinn

I neste uke skal jeg holde et foredrag om kraften av frivillighet. I dette innlegget vil jeg gi deg en liten smakebit på foredraget, der jeg deler personlige historier og kommer med eksempler på møter som har gjort sterke inntrykk. 

En etterlengtet studiestart

Etter seks måneder med studier hjemmefra og ferie er jeg nå endelig tilbake på høgskolen. En telttur til Trysil med mine medstudenter er tema for mitt første blogginnlegg for semesteret.