Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Mine beste råd til rykende ferske studenter

Høyere utdanning har vist seg å være mye mer givende enn jeg hadde forestilt meg. På hvilken måte og hva jeg selv ville satt pris på å vite da jeg for snart et år siden startet å studere kan du lese her. 

Studieteknikkene som har fungert for meg

Som student kan det være vanskelig å finne studieteknikker som fungerer optimalt. Men hvilke har jeg gode erfaringer med? Det får du svaret på i dette innlegget. 

Derfor vil jeg studere psykologi

De fleste forbinder psykologistudier med å bli psykolog. Jeg ser på det som en allsidig utdannelse som kan brukes til mye. Hvordan erfaringer fra mitt eget liv har ført meg mot psykologistudier kan du lese om her.

Treningsmuligheter på Rena

Selv om Rena er et lite studiested, er det fortsatt mange aktiviteter du kan gjøre for å holde deg i fysisk aktivitet enten alene eller i grupper. Her kan du lese om noen av dem. 

Slik var mitt førsteinntrykk av HINN

Det er snart tre år siden jeg begynte på studiested Elverum, men de første ukene husker jeg faktisk ganske godt. I dagens innlegg får du svar på hvordan det var å starte med studier her. 

Praksis på barnevern

Til høsten skal jeg ut i en fire måneder lang praksisperiode. Hvordan vi får praksisplass og hva jeg skal gjøre får du svaret på i dette innlegget. 

Det viktigste jeg har lært som student

Snart er mitt tredje og siste år ved HINN fullført, og etter disse årene som student har jeg lært utrolig mye. I dag vil jeg skrive om noen av de viktigste tingene jeg har lært i løpet av studenttiden min. 

Du er ikke alene

Denne uken kom tallene fra tilleggsundersøkelsen til Studentenes helse- og trivselsundersøkelse. Det gjør så vondt å se at halvparten av landets studenter sliter med ensomhet. Det svir i mitt studentpolitiske hjerte.