Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Hva venter oss i 2021?

Det skrives mye om «drittåret 2020» og den krevende starten på 2021. Men personlig har jeg lært mye av de mange utfordringene og prøver å se positivt på fremtiden som student. Hva jeg har lært og målene mine for 2021 kan du lese mer om her. 

Julegaver på budsjett

Å holde seg til studentbudsjettet kan være spesielt vanskelig i desember når julegaver skal kjøpes inn. Så hvordan kan dette gjøres? Tips til fine og rimelige gaver får du i dette innlegget. 

Slik trener du rimelig hjemmefra og i naturen

Å begynne igjen med hjemmetrening har dessverre igjen blitt aktuelt for mange. Men må dette føre til ekstra kostnader? Ikke nødvendigvis! I dette innlegget vil jeg vise noen eksempler på rimelig og lett tilgjengelig treningsutstyr. 

Slik finner du pensum og mye mer på biblioteket

På så godt som hvert studium er det en del bøker på pensumlista. Men må alle av dem kjøpes? I dette innlegget gir jeg deg flere gode tips som sparer deg både tid og penger. Nøkkelordet er biblioteket.

Mine beste ferietips på studentbudsjett

Dette semesteret har vært litt spesielt grunnet korona-pandemien, og sommerferien blir nok heller ikke helt som planlagt for de aller fleste. Jeg er ferdig med alle eksamener, og nå står sommerferien for tur. Dette innlegget er til deg som ikke vet helt hva du skal finne på i sommer.

Noen enkle mattips

Det er ikke alltid like lett å briljere på matfronten når man skal holde seg til studentbudsjettet. I dette innlegget serverer jeg noen såkalte life hacks – eller mat hacks. Det er rett og slett noen smarte ting du kan prøve ut på kjøkkenet. 

Litt kravstor?

I en hverdag med et studielån som ikke alltid strekker til velger mange å ta på seg en deltidsjobb ved siden av studiene. Her er mine tips til deg på jobbjakt, og hvordan du kan spare en krone her og der. 

Appene studenter har nytte av!

Som student er det ikke alltid like lett å holde styr på alt. Derfor har jeg nå samlet en liten liste over apper som kan hjelpe deg når et nytt semester nå settes i gang. 

Hvordan leve på stipendet

Det er ikke alltid enkelt å leve kun på stipendet. Her kommer Andrea med 10 tips for å hjelpe deg gjennom måneden. 

Vil du hjelpe oss å bli bedre?

Vil du hjelpe oss?

Vi vil bli bedre. Høsten 2021 lanseres inn.no på ny nettløsning. Vi setter pris på om du hjelper oss ved å svare på en kort spørreundersøkelse.

Du kan lese mer her.

Ønsker du å delta?