Language: NOR | ENG

Blogginnlegg

Idéutvikling med restriksjoner

Etter at all fysisk undervisning ble lagt om til digitale plattformer har det nå vært enda litt mer annerledes å være student enn i høst. Det er ingen undervisning på TV-skolen, noe som er utfordrende når vi skal lage TV.

I år møtes vi digitalt

Har du spørsmål om studietilbudet eller om studentlivet ved HINN? Da kan du spørre meg og de andre studentambassadørene på årets digitale utdanningsmesser.

Mitt førsteinntrykk av Hamar og Spillskolen

Jeg har nå levert min første eksamen, og første semester begynner å gå mot slutten. De siste fire månedene har gitt meg et godt innblikk i hva jeg har begitt meg ut på med å starte med studier på Spillskolen. 

Hva kan man velge?

Bachelor i organisasjon og ledelse har mange valgmuligheter. Men hva skal man egentlig gjennom i løpet av tre år med studier? Og hvilke begreper er kjekt å forstå? Dette og mye mer får du her svar på. 

Slik er overgangen fra bachelor til master

Jeg hadde ikke sett for meg at jeg kom til å ta en master. Men jeg søkte og det er jeg veldig glad for. Men hva er nytt og hva er likt på master, sammenlignet med en bachelor?

Opptakskrav på lærerstudiet

Hva må egentlig til for å komme inn lærerstudiene ved Høgskolen i Innlandet? I dette blogginnlegget får du vite litt om opptakskravene for grunnskolelærerutdanningen for 5-10 trinn. Jeg vil også fortelle litt om mine tanker da jeg skulle nå disse kravene.

Ta vare på dine nærkontakter

Hvordan er det egentlig å bo med andre mennesker du kanskje ikke kjenner fra før? Det er tema for dette innlegget, der jeg også kommer med noen tips til hvordan du kan tilrettelegge for et godt fellesskap med de du bor med.

Praksisplass hos 71 grader Nord

Alle som studerer på TV-skolen skal ha to måneder praksis i løpet av bacheloren. Jeg fikk plass hos Nordisk film tv, og var med på tur med 71 grader nord! 

Hva bør du vite om Rena før studiestart?

Snart er mitt andre år ved HINN fullført, og etter to år som student har jeg lært mye – både på et faglig og personlig nivå. I dette innlegget kommer jeg til å dele noen tips til deg som vurderer å studere på Rena.

Vil du hjelpe oss å bli bedre?