Kandidater fra Rena i Parlamentvalget 2018

Kandidater fra Rena

Lær om parlamentkandidatene på Rena.

I Parlamentet til StInn har Rena fått tildelt plass til 5 hoveddelegater og 5 varadelegater. I dette valget har det meldt seg 9 kandidater til disse posisjonene.

Kandidater fra Rena:

Parlamentskandidat for Rena - Allan Skogsholm
Parlamentskandidat for Rena - Ann Helén Hagen
Parlamentskandidat for Rena - Cecilie Iversen
Parlamentskandidat for Rena - Esben Haus Grosvold
Parlamentskandidat for Rena - Johanne Frisk Isaksen
Parlamentskandidat for Rena - Jonathan S. de Pater
Parlamentskandidat for Rena - Kjell-Ivar Sormerud
Parlamentskandidat for Rena - Thomas Brinck-Mortensen
Parlamentskandidat for Rena - Tobias Jorde Kronborg

Din stemme er viktig!

Det er viktig at flest mulig studenter ved Høgskolen i Innlandet stemmer i parlamentvalget. Mens hovedgrunnen for dette valget er å fylle delegatsetene med de kandidatene som studentene ved hvert studiested mener er best egnet, så har det også en annen viktig funksjon. Ved å stemme i dette valget, så viser du at du har en tillit til de valgte delegatene, og at de videreformidler din mening. Dette gjør ikke bare delegatene sikre på at de har sine medstudenter i ryggen, men gjør det også klart for høgskolen, studentsamskipnaden, vertskommunene, og andre parter vi forhandler med at Parlamentet representerer studentenes mening.

Så uansett om det er færre kandidater enn ledige verv, eller flere kandidater enn du kan gjøre opp en mening for, så burde du stemme. For din stemme er en beskjed om at du har en tillit til Parlamentet, og at dets delegater videreformidler din mening.

Hvordan stemme

Det er mulig å stemme fra 5. november 12:00 til 7. november 12:00. Alle studenter ved HINN som har betalt semesteravgiften har stemmerett. Du kan lære hvordan du kan stemme på nettet her. Studentrådstyrer på enkelte studiesteder vil også sette opp valgboder hvor du kan få hjelp med stemmeprosessen.

Godt valg!