StInn tar del i dugnaden

StInn ønsker å være en støttespiller for studenten i den vanskelige tiden fremover.

En liten oppdatering fra oss!

Det er en vanskelig periode vi nå går i møte. Vi i StInn ønsker å være der for dere studenter og kommer derfor til å komme med oppdateringer, tips og triks så ofte vi kan. Vi har utviklet et team som kommer til å ha daglige møter fremover, så lenge det sees nødvendig. Vi jobber for at studentene skal få det så bra som mulig og med å påvirke høgskolen til å fatte riktig beslutninger for studentene. Studentrådsledere vil også bli informert på det jevne. Vi ønsker å gi dere så mye «StInnformasjon» som mulig, og det på kortest mulig tid.

I denne landsdekkende dugnaden er det viktig at vi ser hverandre, passer på hverandre og ikke minst at vi informerer hverandre. Korona-viruset har spredt frykt og engstelse, men for mange er nok det at undervisning og arrangementer avlyses like vanskelig, om ikke mer. Tips derfor hverandre om ulike aktiviteter og digitale møtesteder man kan ta nytte av. Husk at man fortsatt kan dra på joggetur, selv om treningssentrene er stengt, man kan trene hjemme eller møtes i et chatrom. Finn de mulighetene og tilbudene som er og bruk dem. Send oss gjerne en e-post på stinn@inn.no, eller melding på facebook eller instagram dersom du finner noe du ønsker å dele med dine medstudenter!

StInn ønsker å poengtere at det ikke er isolasjon fra andre og omverden det er snakk om i disse tider. Så lenge det utvises forsiktighet oppfordrer vi til sosiale møtepunkter digitalt og å snakke med venner, kjære og familie på telefon eller chatrom. Og dersom man møtes pass på å holde avstand, hoste i albuen og vaske hender grundig og jevnlig og ha separate snacksboller Videre kan det være lurt å finne ut om du eller noen du kjenner er i risikogruppen, vær da ekstra forsiktig.