StInn Stream 2020

Et spennende prosjekt!

Hei kjære student!

Jeg, Ane (kommunikasjonsansvarlig), har siden rett før sommeren jobbet med et aldri så lite prosjekt. Jeg har fått god hjelp fra resten av organisasjonen og høgskolen og sammen har vi klart å sette sammen et lite program for dere. Som følge av pandemien har ikke vi i StInn hatt mulighet til å rekruttere og promotere slik vi vanligvis ville gjort. Om alt hadde gått etter planen skulle vi stått på stand, pratet med dere og hatt fysiske møter der vi kunne vise hva vi virkelig får til. Siden dette ikke ble noe av har vi heller lagt all denne energien inn i dette prosjektet: StInn Stream 2020.

Vi inviterer altså torsdag den 27. august kl. 18:00 til StInn Stream 2020! Ledet av ingen ringere enn selveste Maria Stavang. Sendingen vil bli live så dere vil kunne sende inn spørsmål direkte til oss, enten via Instagram eller Facebook. Programmet ellers er stappet med både info og humor. Maria skal ha egen stand up, og vi i arbeidsutvalget har trukket frem noe heller tvilsomt skuespillertalent. Uansett blir det en utrolig innholdsrik og spennende kveld, og vi håper at så mange som mulig setter av denne ene timen til akkurat dette!

Om du har spesifikke spørsmål du ønsker svar på i streamen allerede nå er det bare å sende disse til oss allerede nå. Kanskje svarer vi deg direkte, eller kanskje det blir ditt bidrag til kvelden!

Vel møtt (eller streamet)!

Hilsen oss i StiInn