Påskekrim: Del 1

Det var en mørk og stormfull aften på Innlandet.

Året var 2020 og korona pandemien hadde senket seg over landet. Høgskolens fakulteter var mørklagt. Det hadde ikke blitt satt fot på studiestedenes grunn på flere dager. Men inne på StInn kontoret var det noe som rørte seg i mørket.

Noen uker tidligere kjørte Torje, lederen i StInn, fra Evenstad til Lillehammer. Han hørte på yndlingssangen sin; Surfbrett av Vazelina Bilopphøggers og sang med av full hals. Turen var lang og sangen gikk på repeat. Det hadde vært en lang dag med møter. Nestlederen hans, Alexander hadde sagt i mot han på et større møte og de hadde kranglet lenge etterpå. De var gode venner, men Torje hadde satt seg i bilen med en uggen følelse i magen. Alexander pleide ikke å gå i mot han, hvertfall ikke på den måten, kanskje noe var galt. Kanskje han hadde noe å skjule?

Sangen bygde opp til et nytt refreng og Torje lot skuldrene senke seg før han igjen brøt ut i lystig sang. Han fikk snakke med Alexander neste gang de møttes. Nå skulle han på swingkurs.

Følg med i morgen for del 2...