Opplæringsseminar for StInn høsten 2020

Opplæringsseminar for StInn høsten 2020

Nye tillitsvalgte i sentrale verv og studentrådsstyrer inviteres til opplæring!

Staben inviterer alle nyvalgte tillitsvalgte i Arbeidsutvalget, Kontrollkomiteen, Valgkomiteen og alle seks studentrådsstyrene til opplæringsseminar. Over fire dager på studiested Elverum så ønsker vi å gi dere en grunnleggende opplæring i alt dere trenger å vite for vervene deres, samtidig som dere blir kjent med de andre tillitsvalgte i StInn. Staben kommer til å stå for mye av opplæringen, men vi har også invitert mange i høgskolesystemet til å introdusere seg selv og deres ansvarsområder til dere. 

Seminaret vil foregå fra morgen til ettermiddag onsdag 30.09, torsdag 01.10, fredag 01.10, og mandag 05.10. Overnatting tilbys til de som ønsker det. Programmet er delt opp i bolker for å gi hvert verv all den informasjonen de trenger, uten at de må delta på opplæring de ikke har behov for. Se nederst for fullstendig program, og hvilke verv som anbefales å delta på hva. Det er fullt lov å bli med på bolker som ikke er rettet mot vervet ditt også, dersom du ønsker det. 

Opplæringen vil ta sted i auditorium 4, med unntak av etter lunsj på onsdag, hvor det fortsetter i auditorium 1. Reiseutgifter vil bli dekket, dersom det sendes inn reiseregninger. Vi tilrettelegger deltagelse igjennom Zoom for de som ikke kan delta pga. reisetid eller smittevern, men oppfordrer alle som kan til å delta fysisk på Elverum. 

Det vil bli servert mat til de som møter opp på Elverum, så lenge de har meldt ifra om det i nettskjemaet. Mat dekkes ikke for deltagere igjennom Zoom. Frist for å melde seg på i nettskjema er innen mandag 21. september, 23:59. 

Her er nettskjemaet for påmelding.

Her er Facebook-arrangementet til seminaret.

Og her er programmet for seminaret:

Onsdag 30. september 

Program for opplæring H20 - Onsdag

Torsdag 01. oktober

Program for opplæring H20 - Torsdag

Fredag 02. oktober

Program for opplæring H20 - Fredag

Mandag 05. oktober

Merk: På mandagen er programmet for SRS-medlemmer lagt opp til kommunikasjonsrelaterte verv.

Program for opplæring H20 - Mandag

 

Vi gleder oss til å møte dere!