Kandidater fra Lillehammer i Parlamentvalget 2018

Lær om parlamentkandidatene på Lillehammer.

I Parlamentet til StInn har Lillehammar fått tildelt plass til 7 hoveddelegater og 7 varadelegater. I dette valget har det meldt seg 14 kandidat til disse posisjonene.

Kandidater fra Lillehammer:

Parlamentskandidat for Lillehammer - Bendik Kaurin Evertsen
Parlamentskandidat for Lillehammer - Birgit Marie Christensen
Parlamentskandidat for Lillehammer - Dag Emmanuel Fredriksen
Parlamentskandidat for Lillehammer - Emily MacPherson
Parlamentskandidat for Lillehammer - Erlend Rinden
Parlamentskandidat for Lillehammer - Gesine Fischer
Parlamentskandidat for Lillehammer - Ingvar Jonsson Mathisen
Parlamentskandidat for Lillehammer - Jon Aunøien
Parlamentskandidat for Lillehammer - Lars Eia Bokle
Parlamentskandidat for Lillehammer - Mari Sofie Eliassen
Parlamentskandidat for Lillehammer - Prathesh Thamotharampillai
Parlamentskandidat for Lillehammer - Trine Mathisen
Parlamentskandidat for Lillehammer - Tuva Fjærtoft Lønne
Parlamentskandidat for Lillehammer - Øystein Cuppen

Din stemme er viktig!

Det er viktig at flest mulig studenter ved Høgskolen i Innlandet stemmer i parlamentvalget. Mens hovedgrunnen for dette valget er å fylle delegatsetene med de kandidatene som studentene ved hvert studiested mener er best egnet, så har det også en annen viktig funksjon. Ved å stemme i dette valget, så viser du at du har en tillit til de valgte delegatene, og at de videreformidler din mening. Dette gjør ikke bare delegatene sikre på at de har sine medstudenter i ryggen, men gjør det også klart for høgskolen, studentsamskipnaden, vertskommunene, og andre parter vi forhandler med at Parlamentet representerer studentenes mening.

Så uansett om det er færre kandidater enn ledige verv, eller flere kandidater enn du kan gjøre opp en mening for, så burde du stemme. For din stemme er en beskjed om at du har en tillit til Parlamentet, og at dets delegater videreformidler din mening.

Hvordan stemme

Det er mulig å stemme fra 5. november 12:00 til 7. november 12:00. Alle studenter ved HINN som har betalt semesteravgiften har stemmerett. Du kan lære hvordan du kan stemme på nettet her. Studentrådstyrer på enkelte studiesteder vil også sette opp valgboder hvor du kan få hjelp med stemmeprosessen.

Godt valg!