Kandidater fra Blæstad i Parlamentvalget 2018

Kandidater fra Blæstad

Lær om parlamentkandidatene på Blæstad.

I Parlamentet til StInn har Blæstad fått tildelt plass til 1 hoveddelegat og 1 varadelegat. I dette valget har det meldt seg 2 kandidater til disse posisjonene.

Kandidater fra Blæstad:

Parlamentskandidat for Blæstad - Nere Knutsson Haugå
Parlamentskandidat for Blæstad - Nikolai Skjelbred Mortensen

Din stemme er viktig!

Det er viktig at flest mulig studenter ved Høgskolen i Innlandet stemmer i parlamentvalget. Mens hovedgrunnen for dette valget er å fylle delegatsetene med de kandidatene som studentene ved hvert studiested mener er best egnet, så har det også en annen viktig funksjon. Ved å stemme i dette valget, så viser du at du har en tillit til de valgte delegatene, og at de videreformidler din mening. Dette gjør ikke bare delegatene sikre på at de har sine medstudenter i ryggen, men gjør det også klart for høgskolen, studentsamskipnaden, vertskommunene, og andre parter vi forhandler med at Parlamentet representerer studentenes mening.

Så uansett om det er færre kandidater enn ledige verv, eller flere kandidater enn du kan gjøre opp en mening for, så burde du stemme. For din stemme er en beskjed om at du har en tillit til Parlamentet, og at dets delegater videreformidler din mening.

Hvordan stemme

Det er mulig å stemme fra 5. november 12:00 til 7. november 12:00. Alle studenter ved HINN som har betalt semesteravgiften har stemmerett. Du kan lære hvordan du kan stemme på nettet her. Studentrådstyrer på enkelte studiesteder vil også sette opp valgboder hvor du kan få hjelp med stemmeprosessen.

Godt valg!