Hjelp StInn med å bli bedre!

Vi skal utvikle organisasjonen vår ved å se på hva vi gjør bra, og hva vi kan gjøre bedre. Vil du hjelpe oss?

Hei! Jeg heter Mailén Evita Leithe og er nestleder i Arbeidsutvalget til Studentorganisasjonen i Innlandet (StInn).

Vet du hvem vi i StInn er? Er StInn synlig nok? Synes du strukturen i StInn er god slik den er i dag? Mener du organene og prosessene i StInn fungerer optimalt slik de er i dag?

Det er noen av spørsmålene som kommer til å bli stilt når studentorganisasjonen nå kanskje skal få en ny struktur. Gjennom en arbeidsprosess skal jeg sammen med en gjeng studenter se på blant annet arbeidsprosesser, strukturer, maktfordeling, beslutningsmyndighet og kommunikasjonslinjer.

Høres dette spennende ut, kan nettopp DU være den vi leter etter.

Arbeidsgruppen skal bestå av to (2) fra Arbeidsutvalget (AU), to (2) studentrådsledere fra Sentralstyret (SST), tre (3) fra Parlamentet (PM), én (1) fra Kontrollkomitéen (KK) og én (1) ekstern representant fra studentmassen.

Høres dette interessant ut for deg eller noen du kjenner kan du sende inn et motivasjonsbrev til stinn@inn.no innen 13. februar.

Har du noen form for spørsmål er det bare å sende mailen en mail ;)

Ønsker du mer informasjon så kan du lese mandatet her.