Endelig studiestart!

Gratulerer med studieplass til alle nye studenter, og velkommen tilbake til alle som fortsetter! Vi i StInn håper du trives godt som student ved Høgskolen i Innlandet.

Gjennom å betale semesteravgiften din blir du automatisk medlem av StInn – Studentorganisasjonen i Innlandet. Vi jobber proaktivt for at dine rettigheter som student blir ivaretatt! Dette gjør vi hele veien fra klassetillitsvalgte og opp til samarbeid med vertskommunene. Vi trenger derfor engasjerte mennesker som har en mening om hvordan de synes de skal ha det som studenter.

Noe av det første som skjer når forelesningene begynner er at dere skal velge klassetillitsvalgte. Disse vil møtes i Studentråd ca tre ganger i semesteret for å fronte meningene til sin klasse. På første Studentrådsmøte skal Studentrådsstyret velges, og hvis du ønsker å engasjere deg enda mer for å bedre studiesituasjonen, både din egen og dine medstudenters, håper vi du stiller til valg!

Vi ønsker deg lykke til med høstens spennende utfordringer. Ikke vær redd for å ta kontakt med din nærmeste tillitsvalgte i StInn hvis du har noen spørsmål.

HUSK! Betalingsfrist for semesteravgiften er 1. september.