Bli med på Landsmøtet til NSO

Landsmøtet til Norsk Studentorganisasjon (NSO) er stedet de store avgjørelsene tas. Alle godene vi har som studenter i dag, slik som 11 måneders studiestøtte og mer aktuelt krisepakkene er takket være Norsk Studentorganisasjon. StInn er ett av 30 medlemslag i NSO, men vi er også ett av de største. 22.-25. april sender vi hele 10 delegater for å snakke på vegne av HINNs studenter og du kan være en av dem.

Vil du være med å representere HINNs 15.985 studenter? Vil du være med på sette dagsorden for studentpolitikk som påvirker om lag 300.000 studenter i Norge? Vil du skaffe deg konkurransedyktig erfaring på CVen som viser tillit og engasjement? Da burde du stille som kandidat til HINNs delegasjon til Norsk Studentorganisasjon.

Du kan stille ditt kandidatur helt frem til saken behandles på Parlamentsmøtet 26. februar, men for at Parlamentet skal best velge frem de beste delegatene bør du sende inn et motivasjonsbrev til stinn@inn.no innen 18. februar og bli med på møtet hvor du får holde en tale for å overbevise Parlamentet om at du er den rette personen til å representere våre studenter.