Bildekonkurranse

Hvordan har din studiehverdag vært under korona?

StInn skal lage et kort innslag i forbindelse med StInn-Stream 2021, hvor vi ønsker å vise kreativiteten og pågangsviljen til våre studenter.

Send inn et bilde innen 9. april kl. 16:00 for å være med i trekningen av en hengekøye fra SINN. Du må selv være med i bildet hvor du viser hvordan du har opplevd livet som student i koronatiden.

Ved å delta i denne konkurransen samtykker du til at StInn kan bruke materialet for å lage et kort innslag om studenters liv under korona. Du bekrefter også med dette at materialet som er sendt inn er ditt eget, eller du har rett til å videresende dette materialet.

Av bidragene som plukkes ut til å være med i innslaget vil det bli trukket en vinner av en hengekøye fra SINN.

Du samtykker herved til at bilder andre medier sendt inn av kan brukes av StInn i sine interne og eksterne kanaler.

Les mer om StInns behandling av persondata her

Bli med i konkurransen her:  https://nettskjema.no/a/195611