Nordahl hovedinnleder på utdanningstoppmøte

Professor Thomas Nordahl, Høgskolen i Hedmark. (Bilde: Richardofoto.)

Professor Thomas Nordahl, Høgskolen i Hedmark er hovedinnleder på toppmøte om utdanning i Danmark. (Bilde: Richardofoto.)

Samarbeid og dialog om utdanningsreformer er temaet når Danmarks minister for barn, undervisning og likestilling arrangerer utdanningstoppmøte i dag og i morgen. Thomas Nordahl, Høgskolen i Hedmark, er hovedinnleder.

I sitt innlegg i dag snakker professor Thomas Nordahl, Høgskolen i Hedmark, om «Utviklingen av folkeskolen og betydning for lærernes og pedagogenes profesjoner i dag og fremadrettet». I salen sitter i tillegg til ministeren 100 personer fra den danske utdanningsverdenen; politikere, ledere ved profesjonshøgskoler og universiteter, forskere, ansatte i departement, journalister og representanter for alle relevante interesseorganisasjoner. Det årlige Sorømøtet blir ansett som en svært viktig møteplass i dansk utdanning, og det er altså en professor fra Norge og Hamar som har første hovedinnlegg.

Sorømøtet 2015 har titelen ”Børn og unge – godt på vej” og avholdes som tidligere år på Sorø Akademis Skole.

Du kan følge med i tweets fra og om Sorømøtet 2015 underveis via #soroe15.