Tine Borg ny studentrepresentant

Studentrepresentant Tine Borg er lærerstudent ved Universitetet i Agder og fagpolitisk ansvarlig i NSO. (Bilde: Norsk studentorganisasjon)

Fagpolitisk ansvarlig Tine Borg i Norsk studentorganisasjon er oppnevnt som ny studentrepresentant i rammeplanutvalget.

Anders Kvernmo Langset som har representert studentene så langt, trakk seg før sommeren, siden han starter i ny jobb som politisk rådgiver for Arbeiderpartiet. Norsk studentorganisasjon har derfor oppnevnt Tine Borg som vil følge arbeidet i rammeplanutvalget fram til forslag til rammeplan oversendes Kunnskapsdepartementet 1. november.

Vi ønsker Tine Borg velkommen som medlem av rammeplanutvalget og takker Anders Kvernmo Langset for samarbeidet!