Ofte stilte spørsmål

Ofte stilt spørsmål om parkering med Apcoa APP

Må jeg være registrert i Apcoa APP eller via web for å parkere på høgskolens parkeringsplasser?

Som student må du opprette og registrere bruker og kjøretøy i APP eller via web dersom du skal parkere på studentparkering ved studiested Elverum, Hamar, Lillehammer og Kongsvinger.

Hvor mange kjøretøy kan jeg ha registrert på min fordelsparkering?

Du kan registrere flere biler, men du må aktivt velge den bilen du benytter ved parkering. Gå inn på meny og fordelsparkering, om du har flere biler registrert bruk knappen: Bytt bil
Du kan endre, legge til og slette bilnummer i APCOA appen når som helst.

Jeg har ikke norsk mobilnummer, hva gjør jeg da?

For studenter som ikke har norsk mobilnummer, benytt websiden flow.apcoa.no og registrer ditt kjøretøy der.

Hvor lenge er min fordelsparkering gyldig?

Din fordelsparkering har en begrenset varighet før den må oppdateres. Når det er under en måned igjen til din fordelsparkering løper ut, kan du registrere deg på nytt med samme feide-innlogging for å få fornyet din fordelsparkering. Du vil få varsling på e-post, push og SMS ved utløp av din fordelsparkering når du har krysset av for dette under din profil.

Må jeg betale for parkering?

Om du som student parkerer på studiested Hamar betaler du NOK. 25,- for å parkere på høgskolens parkeringsplasser som er satt av til studentparkering. NB! du må være registrert med fordelsparkering for å benytte disse parkeringsplassene.

Er du student på høgskolesenteret i Kongsvinger så betaler du NOK 20,- for å parkere på de parkeringsplassene som er satt av til studentparkering. NB! du må være registrert med fordelsparkering for å benytte disse parkeringsplassene.
 

Publisert 11. juni 2021 13:24 - Sist endret 6. apr. 2022 09:43