#RenaBucketlist

Bli kjent med studiestedet og nærområdet sammen med dine medstudenter! 

Studenter som går i Rena sentrum, med teksten #RenaBucketlist

Handelshøgskolen i Innlandet - fakultet for økonomi og samfunsvitenskap, har laget en bucketlist med ting du bør oppleve i løpet av studietiden. Vi garanterer at du vil oppleve det beste av Rena og omegn, og at du vil sitte igjen med gode minner sammen med dine medstudenter.

Del opplevelsene med oss på Instagram, Tiktok, og Facebook.

Bilder og videoer som deles i sosiale medier med #RenaBucketlist, #CampusRena og #INNstudent. Når du har "tagget" 15 av punktene nede på siden her igjennom studieåret kan du hente en premie i ekspedisjonen på campus. Ved slutten av året trekker vi ut noen større premier blant alle som har bidratt med bilder i sosiale medier som er merket med nevnte #. Husk å tagge @hogskoleninnlandet slik at vi kan reposte. 

#RenaBucketlist 2022-2023

Ting du kan gjøre i Rena sentrum og på Campus

Delta på kurs i regi av SINN

  • Eksamensmestringskurs 
  • Skrivekurs 
  • Kildehenvisningskurs

Andre aktiviteter:

Delta på Birken og bli en birkebeiner:

eller

Gratis utlån av utstyr til fritidsaktiviteter

BUA fungerer på samme måte som et bibliotek, hvor bøker er byttet ut med sports- og friluftsutstyr. Det er "førstemann til BUA" som gjelder. Det betyr at du ikke kan reservere utstyr, men må møte opp i åpningstidene for å låne. Du kan låne utstyret i inntil syv dager. Ønsker du å låne utstyret lenger, kan du spørre om det er mulig. Mer informasjon om BUA.

bildecollage av ulike steder på Rena