Aktuelt fra HHS

Portrett av Ingeborg Flagstad
Publisert 16. juni 2022 17:04

Ingeborg Olsdatter Busterud Flagstad ble frastjålet en artikkel. HINNs prorektor for forskning sier forskere må være på vakt mot uærlige kollegaer.

Portrettbilde av Barbara Mutonyi
Publisert 20. mai 2022 09:00

Innovasjon bør betraktes som et felles mål for alle i offentlige organisasjoner. Det kommer frem i doktoravhandlingen til Barbara Rebecca Mutonyi som hun forsvarer 3. juni.

Bilde av Zubwoolfer og deres talsperson Carl-Henrik Wahl
Publisert 3. mai 2022 14:22

Subwoolfer styrtet ned i skogen i nærheten av birkebeinerløypa en vakker vinterdag da Carl-Henrik Wahl var ute og gikk på ski. De rekvirerte han øyeblikkelig til å bli tolken deres!

Marianne Riddervold
Publisert 19. apr. 2022 09:03

Krigen i Ukraina har satt en stopper for mye samarbeid mellom stormaktene – blant annet i verdensrommet og når det gjelder verdenshavene. Vil det bli like fredelig som det har vært?

Bilde av næringsaktører på kunnskapssamling
Publisert 16. mars 2022 14:55

Handelshøyskolen Innlandet sitt nye forskningssenter, CREDS – Senter for digitalisering og bærekraft, går sammen med industriklyngen 7sterke, Høgskolesenteret i Kongsvinger og Klosser Innovasjon om å lage en ny kunnskapsarena for samfunns- og næringsutvikling i Kongsvingerregionen.

gruppe mennesker med hver sin pc ser på stor skjerm med bilde av svensk politibil
Publisert 16. mars 2022 09:54

Det er et økende behov for digitale kriseøvelser på tvers av den norsk-svenske grense. Det blir tydelig nå Interreg-prosjektet «CriseIT 2 – Implementing Future Crisis Management», som Høgskolen i Innlandet gjennomfører sammen med Universitetet i Karlstad, avsluttes.

bilde av studenter i et auditorium med teksten "Karrieredag 2022 næringslivet møter studentene".
Publisert 1. mars 2022 11:12

Studentene ved HHS inviteres til karrieredag ved studiested Rena 9.mars. En stor mulighet til å knytte kontakter og til å vise seg frem til potensielle arbeidsgivere.

Bilde av vinnere av MGP 2022, Subwoolfer, og deres talsperson Carl-Henrik Wahl
Publisert 25. feb. 2022 12:50

Mange spekulerer på hvem som skjuler seg bak maskene til årets Melodi Grand Prix-vinnere, men identiteten til talspersonen til Subwoolfer er derimot godt kjent på HHS.

Norgeskart med inndeling i fylker med store spørsmålstegn rundt
Publisert 9. feb. 2022 11:13

Fylkene våre er i spill igjen, men hva vil vi med dem? Førsteamanuensis Aksel Hagen mener sannsynligheten for å få overført makt og myndighet fra staten antageligvis vil øke med størrelsen på fylkeskommunene.