Aktuelt fra LUP

Kai Arne Hansen
Publisert 17. des. 2021 16:36

Hvordan har metoo endret hvordan de mannlige popidolene framstiller seg selv? HINNs Kai Arne Hansen er ute med ny bok om popmaskulinitet.

Bilde av barn i et klasserom som rekker opp hendene
Publisert 30. nov. 2021 15:11

Med nesten 12 millioner forskningskroner skal Høgskolen i Innlandet lede en studie som skal se på forholdet mellom trosopplæring i trossamfunn og KRLE-undervisningen i norsk skole, for barn og unge fra religiøse minoriteter.

Publisert 8. nov. 2021 14:25

10. november inviteres det til konferanse, hvor hovedmålet er å skape en arene der ferske og etablerte forskere, stipendiater og masterstudenter ved HINN kan presentere planlagte, pågående og ferdigstilte prosjekter.

Bildet viser studenter som deltar i undervisning utendørs på studiested Hamar.
Publisert 6. okt. 2021 10:34

Senter for samarbeidslæring for bærekraftig utvikling skal delta i prosjektet SustainAll. Prosjektets mål er å støtte heldagsskoler i å utvikle læreplaner og daglig praksis som fremmer bærekraftundervisning og bidrar til et stabilt klima.

Bilde av seks personer på en scene med Forskningsdagene-logoen i bakgrunnen
Publisert 1. okt. 2021 09:10

De seks deltakerne i årets Forskerkamp imponerte både publikum og dommere torsdag kveld. Det var svært tett i toppen, men én var hakket vassere enn de fem andre.

Bilder viser studieprogramansvarlig for master i tilpasset opplæring Jonas Yassin Iversen.
Publisert 23. sep. 2021 09:48

Master i tilpasset opplæring feiret forsinket 15-årsjubileum, og samlet undervisere, veiledere og studenter ved masterprogrammet for et heldagsseminar om grunnlagstenkningen bak begrepene «tilpasset opplæring» og «inkludering».