Aktuelt fra HSV

Bilde av skiløper med fjell i bakgrunnen
Publisert 22. feb. 2022 11:30

Vi har sett det flere ganger under årets OL. Utøvere som stopper helt opp rett før mål. Hva skjer egentlig, og hvordan kommer du på høyden i høyden?

Bilde av Karin Julsrud og Ingrid Guldvik foran en glad gjeng med tomlenee i været
Publisert 10. feb. 2022 14:22

Torsdag fikk Høgskolen i Innlandet godkjent to nye doktorgradsprogram av styret i NOKUT. Da var gleden stor hos de som har jobbet med å få til dette.

Ragnhild Bjørnsen står på en talerstol og holder foredrag for ansatte i UD
Publisert 9. jan. 2022 12:07

Det å være barn av UD-ansatte og diplomater kan fra utsiden se ut som et fint og flott liv. Nå viser imidlertid en doktorgrad at en barndom der du flytter verden rundt kan være vanskelig på flere måter.

Ingrid Grimsmo Jørgensen sitter på en stol midt på gulvet i festsalen i Kulturhuset Banken i Lillehammer
Publisert 16. sep. 2021 13:59

Dagens unge – hva vil de, hva er de opptatt av, hva kan de, hvordan har de det og hvordan ser framtida deres ut? Fredag 24. september skal forskere løfte ungdommen frem.