Aktuelt fra HSV

Bilde av Mari Rysst i kantina på høgskolen med masse folk rundt
Publisert 16. nov. 2022 10:02

Barn og unge med en norsk og en utenlandsk forelder kan ha større utfordringer med det å føle seg norsk enn de som har to foreldre med innvandrerbakgrunn, viser ny forskning.

Bilde av studenter utenfor høgskoles bygninger i Hamar
Publisert 17. aug. 2022 15:28

Denne uka braket studieåret 2022-2023 løs på Høgskolen i Innlandet. Se bildene fra åpningsdagene på de forskjellige campusene her!

Bilde av skiløper med fjell i bakgrunnen
Publisert 22. feb. 2022 11:30

Vi har sett det flere ganger under årets OL. Utøvere som stopper helt opp rett før mål. Hva skjer egentlig, og hvordan kommer du på høyden i høyden?

Bilde av Karin Julsrud og Ingrid Guldvik foran en glad gjeng med tomlenee i været
Publisert 10. feb. 2022 14:22

Torsdag fikk Høgskolen i Innlandet godkjent to nye doktorgradsprogram av styret i NOKUT. Da var gleden stor hos de som har jobbet med å få til dette.

Ragnhild Bjørnsen står på en talerstol og holder foredrag for ansatte i UD
Publisert 9. jan. 2022 12:07

Det å være barn av UD-ansatte og diplomater kan fra utsiden se ut som et fint og flott liv. Nå viser imidlertid en doktorgrad at en barndom der du flytter verden rundt kan være vanskelig på flere måter.