Aktuelt fra HINN

Rektor Peer Jacob Svenkerud deler ut blomster til Trine Bjerva som holder en diplom i hendene
Publisert 10. nov. 2022 20:20

Torsdag feiret Høgskolen i Innlandet 31 avlagte doktorgrader og 25 interne opprykk på ett år. Fire interne priser og en status som merittert underviser ble også delt ut

Portrettfoto av rektor Peer Jacob Svenkerud
Publisert 6. okt. 2022 15:20

– Statsbudsjettet gjør det vanskeligere å løse samfunnsoppdraget vårt, i regionen med landets laveste andel innbyggere med høyere utdanning, sier rektor Peer Jacob Svenkerud ved Høgskolen i Innlandet.

Studenter som sitter ved et bord og jobber.
Publisert 6. sep. 2022 15:14

4 av 10 studenter på landsbasis mangler venner på studiestedet sitt, viser Studentenes helse- og trivselsundersøkelse. Her får du en oversikt over hva HINN og SINN har gjort og gjør for å motvirke ensomhet.

Utendørsfoto fra høgskolens studiested på Evenstad
Publisert 15. juni 2022 13:05

Maria Hörnell Willebrand får tilbud om nytt åremål som dekan ved fakultet for anvendt økologi, landbruksfag og bioteknologi (ALB).

Utendørsfoto fra høgskolens studiested på Evenstad
Publisert 11. mai 2022 09:46

Maria Hörnell-Willebrand søker nytt åremål som dekan ved Fakultet for anvendt økologi, landbruksfag og bioteknologi ved Høgskulen i Innlandet.