Language: NOR | ENG

Studentboliger på Rena

Studentsamskipnadsens hybler på Rena.

Studentsamskipnaden i Innlandet har flere studentboliger på studiested Rena. Hyblene er møblerte og beboere har tilgang til møblerte felleskjøkken. Foto: Høgskolen i Innlandet v/ Karen-Ingrid Fryjordet.

Skal du studere på Rena? Her finnes det flere bomuligheter for deg som student! 

Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN) har flere studentboliger på Rena. Besøk SINN sine nettsider for mer informasjon om boligtilbudet.

DSC08752_hybelhus Rena

Ett- og toromsleilighetene er umøblerte og inneholder hvitevarer. Leietakerne holder selv bestikk, servise, kjøkkenutstyr og sengetøy. Foto: Høgskolen i Innlandet v/ Karen-Ingrid Fryjordet

Boliger tildeles fortløpende fra midten av april. Søknad fyller du ut elektronisk på nettsidene til SINN.

Ta gjerne kontakt med SINN hvis du har spørsmål angående studentbolig. 

Telefon: 41 45 49 00
Mail: post@sinn.no

Åpningstider sentralbord: mandag–fredag kl. 0900–1500

 

Det finnes også flere bomuligheter på det private markedet, på www.hybel.no eller  www.finn.no (søk på "Rena" eller kommunenavnet «Åmot»). 

Dersom du kun har behov for døgn/korttidsleie av rom/leilighet når du er på samlinger på Rena kan du for eksempel forsøke følgende:  

  • Østerdalen Hotell (enkelt- og dobbeltrom samt leiligheter)
  • Trudvang Apartment Hotell  (studenter anbefales å bestille via hotellets hjemmeside, for å få studentrabatt. Ulike varianter av rom)
  • Rena Motell (studenter anbefales å bestille via hotellets hjemmeside, for å få studentrabatt. Enkelt- og dobbelt- og trippelrom rom)
  • Rena Camping (overnatting i campinghytter)
  • Rena Hybelutleie (eneboliger/bofellesskap med mulighet for korttidsleie)