Language: NOR | ENG

Her finner du oss

Høgskolen i Innlandet - Lillehammer ligger i Vormstuguvegen 2 på Storhove i landlige omgivelser ca. fem km. nord for Lillehammer sentrum.

IMG_3255

Høgskolen ligger fem kilometer nord for Lillehammer sentrum. Det er gode bussforbindelser samt parkeringsmuligheter til studiestedet.

Sykkel eller til fots

Det er opparbeidet en flott gang- og sykkelsti til høgskolen og Storhove fra byen. Parkering for sykkel finner du flere steder på skolens område.

Buss

Fra Lillehammer Skysstasjon går det på dagtid flere busser i timen til Storhove og HINN. Rutene B1, B2 og B4 går fra Skysstasjonen.

Komplette bussrutetider finner du hos  Innlandstrafikk eller ring tlf. 02040.

Sjekk også  Norway bussekspress sine ruter som passerer Lillehammer.

Bil

Til Storhove: Tilreisende med bil sørfra kan kjøre av E6 ved avkjøringen merket 83 skiltet til Høgskole og Storhove. Følg deretter skilting mot Storhove for øvre innkjørsel til høgskolen via Gudbrandsdalsveien, eller mot Fakkelgården for nedre innkjørsel til høgskoleområdet og hovedparkeringsplass.

Parkering

Klikk her for informasjon om parkering for studenter

Klikk her for informasjon om parkering for ansatte

Parkering Storhove: Et begrenset antall gjesteparkeringsplasser finner du ved hovedinngangen. Parkeringsbevis får du utlevert på Servicepunktet (rett ned trappen innenfor hovedinngangen).

Øvrig parkering finner du i et begrenset antall på nedsiden av høgskolen og ved Fakkelgården. Nødladepunkt for de som har akutt behov for strøm til elbil finnes i form av en stikkontakt på parkeringsplassen ved Paviljongen.

Se oversikt P-plasser med spesifisering av nødvendige tillatelser (PDF)

Europark/APCOA utfører parkeringskontroll og utsteder kontrollavgifter på vegne av høgskolen på Storhove.  Les mer om kontrollsanksjoner

Kontrollavgift på minimum kr. 600,- utstedes biler som parkerer på reservert plass uten tillatelse, eller ved parkering til hinder for andre eller for nødetater. Følg skiltene for parkering.

Tog

Rutetider med tog fra Oslo eller Trondheim finner du hos NSB