Campus Elverum er stedet for deg som er interessert i å studere eller arbeide med helse- og idrettsfag på høgskolenivå. 

Campus Elverum og Avdeling for folkehelsefag har ca. 1500 studenter og 110 ansatte, og holder til i moderne lokaler på Terningen Arena.

Her finnes blant annet toppmoderne øvingsavdelinger for studenter innen sykepleie og tannpleie, flerbrukshall, turnhall med klatrevegg og et stort bibliotek med leseplasser og grupperom. Ute har vi anlegg for friidrett, fotball, tennis og basketball, og på vinterstid kan du spenne på deg langrennsskiene rett utenfor studentkafeen og lange ut i lysløypene.

Folkehelse er den overordnede fag- og forskningsprofilen ved Campus Elverum. Studietilbudet favner fra sykepleiefag og psykisk helse til idrett og friluftsliv, og vi har et aktivt fag- og forskningsmiljø. Avdelingen har et internasjonalt engasjement med samarbeidspartnere i alle verdensdeler.

Destinasjon Elverum

Elverum er en hyggelig småby sentralt på Østlandet med ca 20 000 innbyggere. Her er det mange muligheter både i forhold til studier og fritid.

Lokale lag og foreninger står for et variert tilbud innen idrett og kultur, og de tar gjerne imot aktive og engasjerte studenter. Se mer om Elverums tilbud på nettsidene til Elverumregionen.

Elverum har gode buss- og togforbindelser til Hamar, Gardermoen og Oslo. Norges største skisted, Trysilfjellet, er en snau time unna.

Det er lett å finne seg bolig i Elverum. I tillegg til Studentsamskipnadens boliger er det et stort privat utleiemarked i byen. Det er mye rimeligere å bo her enn i de store byene. Mindre bokostnader betyr mindre behov for ekstrajobb og bedre tid til studier og hobbyer. Du kan lese mer om å finne hybel her. 

Studentsamfunnet i Elverum (StuE) driver et utested i Elverum sentrum, Basement, der du kan treffe andre studenter, være med på quiz-kvelder, teampartyer og annet sosialt. 

For mer informasjon om Elverum besøk også nettsidene til Visit Hedmark/Eleverumregionen og Elverum kommune.