Language: NOR | ENG

Studentbolig - Blæstad

Skal du studere på Blæstad? Her finnes det flere bomuligheter for deg som student. 

Studentsamskipnadens studenthybler

Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN) har syv hybler til utleie på Blæstad. Disse ligger i et koselig hvitt hus på studiestedet. Alle hyblene har egne bad. Det er felles kjøkken med hvitevarer og sittegruppe for leietakerne. Hyblene er møblerte, med seng, garderobeskap og gardiner. Til hver bolig tilhører egen bod for oppbevaring av saker. Se  SINN sine nettsider for mer informasjon.

Rektorboligen på Blæstad

Rødt toetasjes hus med fire vinduer nede og fire vinduer oppe. Huset har også en liten luftebalkong i andre etasje. I første etasje, rett under luftebalkongen, er det en hvit dobbeldør.

Den tidligere rektorboligen på Blæstad har blitt omgjort til studenthybler. På baksiden har de en hyggelige liten platting, hvor man kan kose seg om sommeren, med utsikt over jordet og en nydelig liten eplehage. 

Den gamle rektorboligen på Blæstad er ombygd til syv hybler, hvor man deler kjøkken og bad. Kontakt Knut-Erling Røhnebæk på tlf. 995 46 502, for spørsmål knyttet til leie av rektorboligen.

Andre muligheter for leie på privatmarkedet

 www.hybel.no, og  finn.no finner du flere bomuligheter i nærområdet. De fleste hyblene blir lagt ut i sommermånedene. 

Ta kontakt for leie av studenthybel

Administrasjonen ved Blæstad hjelper deg med å finne hybler på det private leiemarkedet i nærheten av Blæstad. Ta kontakt med Elisabeth Røe (etter 5. august) på telefon 62 54 16 02, så setter hun deg i kontakt med utleierne. 

Har du spørsmål om leie av studenthybler, eller ønsker å finne et sted å bo før 5. august? Ta kontakt direkte med utleierne.