
SINN har egne rutiner for smittevern (Foto: SINN)

Kantiner og spisesteder (SINN)
SINN har definert følgende tiltak i sine spisesteder:
- Innredning av lokalene tilpasses med færre stoler per bord, og lengre avstand mellom bordene.
- Merking med 1 meters avstand klistremerker på gulv, og i kantine.
- Plexiglass beskyttelsesskjerm ved utsatte plasser for våre ansatte (kassepunkter og evt. utleveringssteder)
- Spritdispensere og plakater med pålegg om bruk ved alle innganger til kantina.
- Alle produkter pakkes porsjonsvis (påsmurt i beger/ evt. varmmat i beger osv.)
- Kioskvarer er selvbetjening
- Påsmurt som selvbetjening.
- Eventuell varmmat utleveres av betjening.
- Ved buffe servering skal engangshansker benyttes.
- Mest mulig åpne kassapunkter-unngå opphopning
- Alle berøringspunkter og –flater vaskes hyppig
- Vi anbefaler at HINN innfører faste spisetider for ansatte og studenter som oppholder seg på campus.
- SINN vil utplassere sprayflasker med desinfeksjonsmiddel, samt engangskluter og oppfordrer til at alle besøkende vasker bordoverflater og stoler/sete og rygg) før bruk.
- På grunn av smittevern, skal ikke stoler og bord flyttes på. Dette gjelder selv om man er i samme faste gruppe (bord er merket).
- Smittevern i kjøkkenarealer er allerede godt dekket i eksisterende IK Mat, men tiltak tilknyttet å holde avstand mellom ansatte er innført.
SINN Bokhandel
Smittevernregler i bokhandler tilpasses samme retningslinjer som for bibliotek.
SINN Bolig
SINN har utviklet egne retningslinjer for ivaretagelse av smittevern i sin utleievirksomhet.
Barnehage (SINN)
SINN forholder seg til felles nasjonale retningslinjer for ivaretagelse av smittevern i sine barnehager
Sist endret: .