Language: NOR | ENG

SINN

groennegata-70-hybel-H0203-2F-5-2048x1365

SINN har egne rutiner for smittevern (Foto: SINN)

Logo SINN

Kantiner og spisesteder (SINN)

SINN har definert følgende tiltak i sine spisesteder:

  • Innredning av lokalene tilpasses med færre stoler per bord, og lengre avstand mellom bordene.
  • Merking med 1 meters avstand klistremerker på gulv, og i kantine.
  • Plexiglass beskyttelsesskjerm ved utsatte plasser for våre ansatte (kassepunkter og evt. utleveringssteder)
  • Spritdispensere og plakater med pålegg om bruk ved alle innganger til kantina.
  • Alle produkter pakkes porsjonsvis (påsmurt/salat i beger/ evt. varmmat i beger osv.)
  • kioskvarer er selvbetjening
  • Påsmurt som selvbetjening.
  • Eventuell varmmat utleveres av betjening
  • Salatbokser plukkes av kunde
  • All buffetservering utgår.
  • Mest mulig åpne kassapunkter-unngå opphopning
  • Alle berøringspunkter og –flater vaskes hyppig
  • Vi anbefaler at HINN innfører faste spisetider for ansatte og studenter som oppholder seg på campus.
  • SINN vil utplassere sprayflaske med flatedesinfeksjon, samt engangskluter og oppfordre til at alle besøkende vasker bordoverflate og stoler (sete og rygg) ved avsluttet måltid.
  • Det jobbes med å etablere tilfredsstillende rutiner for smittevern i kjøkkenarealer.  Det aller meste er allerede dekket i eksisterende IK Mat, men tiltak tilknyttet å holde avstand innarbeides.
  • Smittevern i kjøkkenarealer er allerede godt dekket i eksisterende IK Mat, men tiltak tilknyttet å holde avstand mellom ansatte er innført.

SINN Bokhandel

Smittevernregler i bokhandler tilpasses samme retningslinjer som for bibliotek.

SINN Bolig

SINN har utviklet egne retningslinjer for ivaretagelse av smittevern i sin utleievirksomhet.

Barnehage (SINN)

SINN forholder seg til felles nasjonale retningslinjer for ivaretagelse av smittevern i sine barnehager

Sist endret: .