Vinterkonferansen om status for demokratiet

Valgurne og mobiltelefon (Colourbox)

Torsdag 14. februar arrangerer Høgskolen i Innlandet den årlige Vinterkonferansen hvor temaet i år er «Status for demokratiet i dag – forutsetninger og utfordringer».

For å belyse dette høyaktuelle temaet har vi invitert fire fremtredende forskere: Stein Ringen, Anders Ravik Jupskås, Einar Øverenget og Arne Johan Vetlesen, og ordførerne Anita Ihle Steen (Ringsaker) og Lise Berger Svenkerud (Våler). I tillegg bidrar Mona Strand, Marianne Riddervold, Jon Helge Lesjø og Bent Sofus Tranøy fra HINN på konferansen.

Sammen skal de hjelpe oss med å løfte blikket og diskutere dagens utfordringer.

Konferansen arrangeres på høgskolens studiested på Rena.

Konferansen er åpen og gratis for alle interesserte, men på grunn av servering ønsker vi en påmelding innen 9. februar

Om Vinterkonferansen

Høgskolen i Innlandet har i flere år arrangert årlige konferanser om aktuelle politiske og administrative tema og problemstillinger. Tema varierer fra år til år.