Vil du bli internasjonal fadder?

Internasjonale studenter på HINN Lillehammer høst 2018 (foto: Kine Skjærvik/HINN)

Blir du med når vi våren 2019 skal ta i mot nye internasjonale studenter ved våre studiesteder på Evenstad, Hamar, Lillehammer og Rena? (foto: Kine Skjærvik/HINN)

Ønsker du å bli kjent med internasjonale studenter som skal studere ved HINN og samtidig få 5 studiepoeng? Vi søker nå etter faddere for vårsemesteret 2019. Søknadsfrist 1. november.

Faddere søkes ved studiestedene på Evenstad, Hamar, Lillehammer og Rena.

De som blir utvalgt til å delta på fadderordningen for internasjonale studenter og fullfører fadderprogrammet, får 5 studiepoeng. Emnet er på engelsk.

Planlegge aktiviteter og assistere studenter

Som internasjonal fadder vil du hjelpe til med å etablere et godt miljø for internasjonale studenter på hvert av studiestedene ved å planlegge aktiviteter og assistere studentene gjennom semesteret.

De internasjonale studentene møter en rekke kulturelle utfordringer i det de flytter til Norge for en bestemt periode. Fadderprogrammet har som mål å hjelpe til i denne utfordrende overgangen.

Les mer om fadderprogrammet/Buddy-program