Videoportretter av forskere

Skjermdump fra video

Ny YouTube-kanal hvor vi får møte fagpersoner fra Høgskolen i Innlandet.

Kanalen ble lansert denne uka og gir en kort presentasjon av HINN-forskere fra ulike fagfelt.

Fagpersonene får presentere noe av det de jobber med og hva de brenner for i arbeidet sitt.

– Jeg er innmari nysgjerrig og har veldig lyst til å finne ut av ting. Det er noe som fascinerer meg hver dag i den jobben jeg har, sier professor Barbara Zimmermann i ett av miniportrettene.

Seks av videoene er allerede publisert og nye skal publiseres fortløpende. Etter hvert vil et lite bibliotek av videoer ligge tilgjengelig og søkbart for alle som er interessert i å bli litt kjent med dyktige fagfolk og deres formidlingsevner.

Professor i spesialpedagogikk Per Normann Andersen forteller i en av videoene hva som driver ham i arbeidet med barn med diagnoser som ADHD, autisme og Tourettes.

–Disse barna fortjener en sjanse til å vise fram mer av sitt sanne jeg, og ikke de tingene som hele tiden skaper problemer i samspillet med andre.

Produksjonen er gjort av Lars Bjarne Mythen og Erlend Moe ved SELL og Kommunikasjonsavdelingen ved HINN.

–> Lenke til HINNs forskningskanal på YouTube