Vi markerer renholderens dag

Renholder Novica Radivojevic (foto: Sigrun Skaare/HINN)

Novica Radivojevic er en av over 40 renholdere som holder orden i 40 små og store bygg ved HINN (foto: Sigrun Skaare/HINN)

Alle kan vaske, men ikke alle kan renhold. Mandag 3. desember markerer vi renholderens dag på alle våre studiesteder.

På denne dagen vil HINN på lik linje med mange andre organisasjoner i Norge markere hvor viktig renholderens arbeid er og si tusen takk til alle som jobber med renhold for den viktige jobben de gjør!

Renhold er et fag

Renhold er et fag, og renhold har en stor innvirkning på vår livskvalitet. Det er ikke vanskelig å se for seg hvordan dagen hadde vært om det ikke hadde vært renholdere på kontoret, på toget på vei til jobb og studier, og i barnehagen hvor barna kryper rundt på gulvet.

Vi tar det ofte for gitt at det er rent rundt oss, men bak dette står en renholder som har utført en viktig jobb.

Holder rent i ca 100 000 kvm.

Renholderne ved HINN er organisert under direktør for digitalisering og infrastruktur som i tillegg til renhold organiserer IT, dokumentasjon og informasjonsforvaltning (arkiv) og eiendom.

Les mer om digitalisering og infrastruktur

Mandag ønsker vi å takke de over 40 ansatte og innleide medarbeidere i HINN som jobber med renholdsfaget. Totalt ca 100 000 kvm, ca 40 små og store bygg fordelt på 8 studiesteder

Hver dag gjør de en viktig jobb for å gi livskvalitet i hverdagen for studenter, ansatte og besøkende.