Våryre studenter

Illustrasjonsbilde med oversikt over hva som skjer i forbindelse med Våryr-TV.

Det kommer mange spennende gjester til programmene under årets Våryr-TV.

Våren er rett rundt hjørnet, og for lillehamringene betyr det den årlige Våryrfestivalen der mange studenter fra HINN er involvert.

Festivalen arrangeres 3.- 6. april og i samarbeid med festivalen er 56 studenter delaktige i å lage tre direktesendte sendinger i kulturhuset Banken som en type «vorspiel» før festivalen fortsetter på kvelden. Alle sendingene starter kl. 1800 og er ferdige ca. 1840.

- Vi ønsker å gjøre verden til et litt bedre sted, og sammen skal vi skape minnerike øyeblikk for Lillehammers unge befolkning, sier produksjonsleder Live Ask. Hun går sitt andre år på TV-ledelse og har ansvar for produksjonen av TV-sendingene.

- Vi inviterer til tre direktesendte sendinger fra kulturhuset Banken med spennende gjester, god musikk, og ikke minst ordentlig god stemning som garantert vil gjøre publikum klare for kveldens festligheter og konserter!

Bilde av de to programlederne Kjetil Ånnevik og Caroline Sem foran kulturhuset Banken.

Programlederne Kjetil Ånnevik og Caroline Sem

Tidligere år har gjester som Sondre Justad, Ruben fra P3 og Espen Lervaag deltatt i programmet. I år er det nok en gang et fullspekket program fylt opp med spennende folk!

På torsdag blir det besøk av TV-psykologen Peder Kjøs, Grunde Myhrer fra «Paradise Hotel» og «Skal vi Danse» og bandet Svalestup.

Fredagen byr på Endre Hagerup fra «Heimebane» og Kristine Ryssdalsnes Horvli fra «Lovleg» og artisten Aleks Grey.

På lørdagen avsluttes det hele med skuespillerne Anne Regine Ellingsæter og Amund Harboe, begge har hovedrollene i «Lykkeland». Artisten Amanda Kamara kommer for å avslutte årets Våryr-TV med soul.

Våryr-TV er gratis og med 18-års grense, påmelding skjer her

Det oppfordres sterkt til å også følge Våryr på Facebook og Instagram, der det blir holdt konkurranser hvor du kan vinne mange kule premier helt opp mot avviklingsdagene 4.-6. april.