Utveksling til Polen med ekstra stipend

Bilde av en polsk by.

HINN har nå fått midler til studentutveksling til to universiteter i Polen.

Høgskolen i Innlandet har fått midler til studentutveksling fra EEA Grants til to universiteter i Polen.

Midlene til utveksling gjelder for det akademiske året 2020-2021 til University of Lodz og Kazimierz Wielki University. Vi har plass til to utvekslingsstudenter ved hvert universitet. Studenter som blir tatt opp vil bli tildelt et  tilleggsstipend på 1.000 euro (ca. 10.000 kr.) per måned og 275 euro i reisestipend. Dette kommer i tillegg til støtten fra Lånekassen.

Universitetene tilbyr mange spennende emner på engelsk som er relevant for ulike studieområder. Sjekk oversikten under for å finne ut hvilke muligheter du har!

Bilde av den polske Lodz

Lodz er en av byene du nå kan reise til på utveksling.

University of Lodz:

Faculty of Economics and Sociology

Courses in winter semester 2019/2020
Courses in summer semester 2019/2020

Faculty of Geographical Sciences

Courses in winter semester 2019/2020
Courses in summer semester 2019/2020

University of Kazimierz Wielki

Studiekatalog 32,87 kB

Vi anbefaler alle som kan søke utveksling i 2020/2021 om å benytte seg av denne muligheten.

Polen er et land med rik historie og kultur, og ikke minst er det rimelig å bo der. Med EEA-stipendet og støtte fra Lånekassen (totalt over 20.000 kr. hver måned) kan studenter faktisk spare penger og samtidig oppleve et uforglemmelig semester!