Studiestartkonkurranse2018

Del et bilde av ditt møte med studielivet på Instagram, og bli med i konkurransen om to gavekort til pensumbøker.

Hvordan er din studiestart? Del din studenttilværelse med oss på Instagram ved å bruke #INNstudent, og bli med i konkurransen.

Det er studiestart, og vi håper både nye og gamle studenter får en flott start på det nye studieåret. Vi gleder oss til å bli kjent med dere, og lurer på hva DU gleder deg mest til med å bli student på Høgskolen i Innlandet. Fadderuka, studiestart, første forelesning og nye venner. En ny studiehverdag inneholder gjerne uforglemmelige øyeblikk som du vil se tilbake på med glede. Disse begivenhetene ønsker vi at du deler med oss.

Gjennom emneknaggen #INNstudent på Instagram ønsker vi at studenter som er involvert rundt studiestart deler sine bilder fra aktiviteter og arrangementer ved de ulike studiestedene. Konkurransen starter 10. august, og avsluttes 7. september. Deretter vil kommunikasjons- og markedsavdelingen trekke ut to vinnerbilder. Vinnerne blir belønnet med et gavekort hver til en verdi av 1000 kroner som kan brukes på pensumbøker.

Studiestartkonkurranse2018 - #INNstudent

Slik deltar du

• Følg oss på Instagram
  • Ta bilde eller video og tagg bilde med #INNstudent

Konkurransen varer fra 10. august til 7. september 2018.

Konkurranseregler #INNstudent

For å delta i konkurransen må du være student på Høgskolen i Innlandet, følge @hogskoleninnlandet på Instagram, og tagge bildet eller videoen din med #innstudent.

Husk at for at bildet skal vises, må du ha en offentlig Instagram-profil.

Vi vil gjennom konkurranseperioden 10. august til 7.september reposte enkelte av deltakernes bilder og trekke ut noen ukesvinnere.

Høgskolen i Innlandet tar ikke ansvar for, eller står ikke nødvendigvis inne for meninger, ytringer eller påstander publisert på Instagram og #INNstudent. Avsenderne av innholdet i de enkelte bildene og videoene er selv ansvarlige for at det som ytres er i henhold til norsk lov.

Du kan delta i konkurransen på #innstudent kun med bilder og/eller videoer som du selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavsrett til bildene, og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.

Høgskolen forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltakere som jukser eller bryter konkurransereglene. Bilder med støtende eller upassende innhold vil ikke bli godkjent som bidrag i konkurransen.

Ved å delta i konkurransen, aksepterer du konkurransevilkårene.

Premiering

Markeds -og kommunikasjonsavdelingen kårer to vinnere mandag 10.september. De to gavekortene har en verdi på 1000 kroner hver. Vinnerne blir kontaktet via direktemelding og premiene kan hentes på deres eget studiested etter konkurranseperiodens slutt. Vinnerne kunngjøres også på Instagram.

Følg oss gjerne på @hogskoleninnlandet

Lykke til!